Show

Komentari 54

Žene poludjele za Ukrajincem iz 'Supertalenta': 'Ugasio sam TV supruzi dok nije otplesao svoje'

Žene poludjele za Ukrajincem iz 'Supertalenta': 'Ugasio sam TV supruzi dok nije otplesao svoje'

Oleg je svojim nastupom na šipci, ali i u kadi u 'Supertalentu' Maju Šuput ostavio bez teksta. Nakon nastupa, bila je puna komplimenata za svog prezimenjaka, a istog mišljenja bile su i druge gledateljice

Akrobatski performer Oleg Tatarinov izazvao je pravu senzaciju na pozornici Supertalenta. Ponovno je vinuo u zrak gdje je pokazao vješte pokrete na šipci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za kraj nastupa uskočio je u kadu i u ritmu glazbe izveo zavodljive plesne pokrete koji su uz efekt prskanja vode dodatno došli do izražaja, a uz pjesmu, mogli su se čuti i vrisci žena iz publike.

- Dosta sam ponosna večeras na naše prezime, gospodine Tatarinov. Bez razmišljanja, najseksepilniji nastup koji sam vidjela - rekla je Maja koja se nije mogla nadiviti izvedbi svog prezimenjaka.

Nije samo Maju akrobatski performer ostavio bez teksta. Naime, nakon nastupa na društvenim mrežama Tatarinov je postao glavna tema.

- Moram popiti tabletu za tlak - napisala se jedna gledateljica.

- Njemu bi oprostila i kada bi ovako polio sve kada izađe iz kade - dodala je druga.

- Hello Mr.Gray - našalila se gledateljica i s filmom '50 nijansi sive'.

- Ne samo da je njegov nastup fascinantan, već izgleda tako dobro da to nije za vjerovati. Čak je i meni staroj babi malo brže srce zakucalo - rekla je starija gledateljica.

Njegov je nastup, čini se, bio toliko 'efikasan' da su neki muževi skrivali kandidata od svojih supruga.

- Ja sam ženi ugasio TV dok ovaj otpleše svoje - napisao je gledatelj.

Na meti pošalica gledatelja našla se i Maja.

- Čini mi se da je Maja zaboravila na muža kada je vidjela drugog Tatarinova. Ovaj ju je baš zagrijao - napisala je tako jedna.

- Maja mu umalo grudnjak bacila - dodao je drugi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci