Obavijesti

Show

Komentari 6

'Zezali' ju zbog velikih ušiju, a prije muža imala jednog dečka

'Zezali' ju zbog velikih ušiju, a prije muža imala jednog dečka
12

Borila se s depresijom, a jednom je priznala je da je u djetinjstvu bila na meti vršnjaka zbog velikih ušiju. Zaslužna je i za ulazak nove riječi u vokabular...

VIDEO

Pjevačica Beyonce Knowles napunila je 38 godina. Rođena je 4. rujna 1981. u Teksasu, a glazbom se bavi od djetinjstva. Prve veće uspjehe postigla je krajem 1990-ih u sastavu Destiny's Child, s kojim je prodala više od 50 milijuna albuma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:21

Najviše puta u povijesti glazbe bila je nominirana za nagradu Grammy te je prva žena koja je 2010. u jednoj jedinoj noći osvojila čak šest Grammyja. Osim pjevanjem, bavi se i glumom, a cijelu plaću koju je zaradila na filmu 'Cadillac Records' dala je u dobrotvorne svrhe, organizaciji koja se bavi rehabilitacijom ovisnika o heroinu.

Njezino srednje ime je Giselle, no pjevačica ima mnoge nadimke, a neki od najpoznatijih su BeyBQueen B i Kraljica popa. Prije nego što je upoznala sadašnjeg supruga i oca svoje djece, Jay-Z-ja (49), Beyonce je imala samo jednog dečka, i to u razdoblju od dvanaeste do sedamnaeste godine.

U kampanji za jedan modni brend, pjevačica se 2013. protivila da njezine fotografije budu fotošopirane jer je smatrala da tijelo treba biti prirodno, bez uljepšavanja. U intervjuu za časopis People priznala je da je u djetinjstvu bila na meti vršnjaka zbog velikih ušiju. Jednom drugom prilikom spomenula je da je taj dio tijela i danas čini nesigurnom te da nosi ogromne naušnice baš zato da bi sakrila uši.

Inače, Beyonce se borila s depresijom, a to je razdoblje njezinog života počelo kad se našla pod optužbama javnosti da je ona kriva za raspad grupe Destiny’s Child. Mnogi su tada su smatrali da su pjevačice LeToya Luckett (38) i LaTavia Roberson (37) grupu napustile zahvaljujući njoj.

Michael Jackson imao je presudan utjecaj na njezinu odluku da postane pjevačica. Njegov koncert bio je prvi koncert na kojem je ikada bila, a u jednome je intervjuu izjavila da je nikada ne bi zainteresirala glazba da nije bilo njega Jacksona. 

Beyonce i glumica Gwyneth Paltrow (46) najbolje su prijateljice još iz djetinjstva, a sada se druže i njihova djeca: Beyonceina kći Blue Ivy (7) i glumičini Apple (15) i Moses (13). Osim Blue Ivy, pjevačica ima i blizance Rumi and Sir (2).

Beyonce je zaslužna za ulazak nove riječi u vokabular. To je riječ 'bootylicious', koja se danas službeno koristi u engleskom jeziku. Kao dijete, pjevačica je obiteljskim prijateljima svojih roditelja plaćala pet dolara da bi je gledali dok nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao