Obavijesti

Show

Komentari 4

Zigmanov povratak na pistu i ostale 'poslastice' u Rijeci

Zigmanov povratak na pistu i ostale 'poslastice' u Rijeci
12

Ovog vikenda moda seli u Rijeku i svi ljubitelji mode koji se njome bave profesionalno kao i oni koji samo uživaju noseći je i prezentirajući je  se očekuju na velikom modnom vikendu

VIDEO

Fashionweekend u Rijeci "Extravagant gala by Eternity 2017" se nemetnuo kao modni događaj koji ekskluzivno prezentira modele renominiranih hrvatskih modnih dizajnera Zigmana, Boudoir, Anamarije Asanović, Hero4Heroes, Douchess WOmenswear, ELFS...

S posebnim se nestrpljenjem iščekuje modna revija ZIgmana koji već dugo nije imao modnu reviju iako se etablirao zadnjih par godina i na svjestkoj sceni budući da odjeva Fergie iz Black Eyed Peace ali i Jelenu Karleušu.

Modni brand Duchess  u vrlo kratkom periodu postao je pravi modni hit među ljubiteljicima mode Eciije Ivušić, Maje Šuput, Ane Rucner te Jelene Veljače koju su odjenuli za ovaj modni vikend.

Svoj dolazak najavili su Andja Marić, Nela Kočiš, Matija Vuica, Belma Džomba, Olja Vori, Tina Vukov, drupa Eni i brojni drugi modni sladoskuci.

Treće izdanje velikog modnog eventa Extravagant gala by Eternity i ove će jeseni Rijeku pretvoriti u modno središte.

29.rujna, te 6. i 7. listopada,2017. godine u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci, u organizaciji emisije i portala Extravagant, a pod generalnim pokroviteljstvom estetskog centra Eternity, ekstravagantni modni event okupiti će neka od najpoznatijih modnih imena Hrvatske.

Modni event započeo  je  29.rujna izložbom modnih fotografija hrvatskih fotografa Mare Milin, Franje Matkovića, Gorana Matijašeca, Viktorije Novak, Mare Bratoš, Doris Fatur, Viviane Lokmer Šulina, Roberta Pichlera, Filipa Koludrovića, Giordana Cellicha, Maje Stevanović, Arsena Miletića, Filipa Gržinčića, Ive Znaor, Eni Brušnjak i Timothya Omčikusa, Ivora Mažara, a koja je ujedno prva izložba takvog tipa u Rijeci. Event se nastavlja modnom revijom butika Fracomina, Culto i Comma.

Gala revija domaćih hrvatskih dizajnera održati će se 6.listopada, 2017. godine, a imati ćemo prilike vidjeti  Boudoir, Andy's, Elfs, Design by Sascha, Lusso Couture, Peperoncina design, Showroom Antonela, Anamarija Asanović design, Stehlik design, Kayra design, Duchess women's wear i Hero4Heroes.

Veliko događanje u sklopu gale, koju riječka publika s nestrpljenjem očekuje svakako je samostalna modna revija poznatog dizajnera Zigmana, a održati će se 7.listopada. Nakon revije u atriju Guvernerove palače očekuje se i veliki party by estetski centar Eternity.

Obje večeri, ove će godine moći gledati gledatelji Kanala Ri.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...