Obavijesti

Show

Komentari 1

Žiri je jedva dočekao snimanje: 'Držimo se propisanih mjera...'

Žiri je jedva dočekao snimanje: 'Držimo se propisanih mjera...'
4

Emisija 'Tri, dva, jedan - kuhaj' ponovno se snima. Prethodno je snimanje bilo stopirano zbog pandemije korona virusa. Sada su se ponovno počeli širiti slasni mirisi koji najavljuju osmu sezonu kulinarskog showa

VIDEO

Kao i u prethodnoj sezoni, Željka Klemenčić i Ivan Pažanin vodit će timove dok će Tomislav Špiček imati ulogu predsjednika žirija. Voditeljsku palicu držat će Domagoj Jakopović Ribafish kojeg će gledatelji u dijelu emisija vidjeti i sa štakama. Naime, Ribafish je tijekom izolacije ozlijedio nogu.

- Nekako se čini da je od početka bilo jasno da će u ovoj sezoni Murphy biti jako puno na djelu. Prvo, duga pauza zbog korone, onda ozljeda Ribafisha, a ima tu i još nekih detalja koje zasad nećemo otkrivati, ali najavljuju sezonu punu smijeha i zabave. Što se pak tiče epidemioloških mjera, držimo se preporuka stožera. Drži se razmak, ekipa na setu nosi maske i rukavice, svi redovito dezinficiramo ruke i pazimo pojačano na higijenu - poručuje Danijela Habek, glavna urednica emisije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:36

Da je jedva dočekao povratak na snimanje, potvrđuje i Ivan Pažanin te naglašava kako je atmosfera na setu i više nego odlična.

- Svi smo sretni što smo opet zajedno, dobro uigrana ekipa je u akciji, ali svi smo se vratili nešto punašniji, tako da sad radimo zapravo na tom da izgubimo koji kilogram - poručuje Splićanin.

Ističe i da su kandidati tijekom boravka kod kuće imali priliku usavršiti svoje kuhanje te mu se čini da su svi tijekom izolacije samo kuhali, a s njim se slaže i Željka Klemenčić.

- U ova dva mjeseca svi smo bili dosta doma i čini mi se da se puno kuhalo. Sigurno su i kandidati imali priliku dodatno se time baviti, ali nisam sigurna jesu li iskoristili tu priliku jer ih još nismo sve upoznali - kaže Klemenčić te otkriva da je već nakon nekoliko sati na setu zaboravila da se pauza od snimanja ikad dogodila te da su se svi vrlo brzo vratili na 'radnu temperaturu'.

Predsjednik žirija Tomislav Špiček ističe da mu je, osim ekipe, nedostajala i jedna specijalna kava.

- Drago mi je da smo se vratili na set, a tijekom pauze sam se često čuo sa Željkom i Pažaninom tako da smo bili stalno u kontaktu, no ipak su mi nedostajali. Osim kolega na setu, najviše mi je nedostajala turska kava tete Zlate jer tako finu kavu kuha da je to divota! Što se pak tiče mjera opreza, na njih smo se naviknuli i znamo da se treba paziti -  kaže Špiček.

Evo što grije Ivana Pažanina na setu 'Tri dva jedan - kuhaj'
Evo što grije Ivana Pažanina na setu 'Tri dva jedan - kuhaj'

Obožavani trojac – Špiček, Pažanin, Klemenčić – dobrano je napunio baterije i spreman je za desetke kandidata koji će se pojaviti pred njima i pokušati ih zadiviti kulinarskim čarolijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje