Obavijesti

Show

Komentari 91

Žiri navijao za Jacquesa: Sa Žigom direktno u polufinale

Žiri navijao za Jacquesa: Sa Žigom direktno u polufinale
10

Emisiju je otvorila Severina pjesmom 'Moja štikla'. Gledatelji će sljedećeg tjedna odlučiti hoće li se Jacquesu i Žigi pridružiti Katica Marinović ili Darija Kinzer

VIDEO

U polufinalnu emisiju 'Idemo na Eurosong' direktno su se plasirali Jacques i Mirko Švenda Žiga. Uz Jacquesa Houdeka i Žigu u petoj emisiji pjevale su i Daria Kinzer te Katica Marinović za koje će gledatelji glasovati tijekom sljedećeg tjedna, te odlučiti koja od djevojaka će se pridružiti muškim kandidatima. Svi su pjevali domaću i stranu pjesmu. 

Emisiju je otvorila Severina s pjesmom 'Moja štikla' s kojom je 2006. godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu u Grčkoj. Voditelj  Aleksandar Kostadinov bio je oduševljen Severininim mrdanjem bokova.

- Ne da mi je Severinu uvijek drago vidjet, Severinu mi je uvijek i lipo vidit - komentirao je Aco.

Članovi žirija ove subote bili su Danijela Martinović, Hadži iz Kraljeva ulice i Ivanka Boljkovac.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Jacques bez problema može pjevati himnu Obami'

Nakon što su Katica Marinović i Daria Kinzer otvorile natjecanje, Danijela je bila oduševljena Darijinom izvedbom pjesme 'If I Could Turn Back Time' slavne Cher. Hadži iz Kraljeva ulice izvedbu djevojaka je pohvalio, no nijednu nije  izdvojio. Jacques se publici predstavio pjesmom 'Kiss' od Princea, a Mirko Švenda otpjevao je pjesmu grupe Boa 'Svi tvoji poljupci'. Članovi žirija jednako su pohvalili  Jacquesa, a riječima hvale za njegovu izvedbu pridružio se i sam Mirko. Danijela je sigurna da bi Jacques mogao pjevati himnu Obami, a Ivanka Boljkovac nazvala ga je profesorom i majstorom. 

U drugom krugu između Darie i Katice, žiri se jednoglasno odlučio za Darijinu izvedbu Vannine pjesme 'Kao rijeka'. Kad su muški natjecatelji u pitanju, žiri je i ovoga puta Jacquesovu izvedbu proglasio boljom. Otpjevao je pjesmu 'Nek ti bude ljubav sva' Tonyja Cetinskog.  Žiga nije bio zadovoljan njihovim kritikama pa je zamolio da se i za njega u sljedećoj emisiji izabere neka pjevna pjesma. Izazvao je ovacije i pljesak publike, a voditelj Aleksandar Kostadinov se na to osvrnuo rekavši kako će u sljedećoj emisiji kandidati sami birati svoju pjesmu. 

Za Jacquesa navijala i Tajči na Facebooku

Za Jacquesa je navijala i Tajči koja se u ponedjeljak vratila u Hrvatsku. Svoju odluku obznanila je i na Facebooku gdje je Jacquesove navijače podsjetila na brojeve telefona na koje mogu zvati kako bi pjevaču osigurali odlazak i u daljnje natjecanje.  

- Na večerašnjoj Dori navijam za Jacques-a. :) - napisala je Tajči.

Do sada je najviše glasova u gotovo svakoj emisiji imao međimurski pjevač Žiga. Do kraja su još tri emisije u kojima će se publika odlučiti oko toga koji će kandidat predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'
PLJUŠTE KOMPLIMENTI

Djevojka hajdukovca pozirala u toplesu! Rukom prekrila grudi, a Leon oduševljen: 'Moj komad'

Hajdukovac Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June u ožujku su dobili kćerkicu Navu, a nedavno je otkrila kako na nju utječe majčinstvo