Obavijesti

Show

Komentari 25

Žiri ne želi Nives na Dori, a Simona snima u Londonu

Žiri ne želi Nives na Dori, a Simona snima u Londonu
10

Supruga Dine Drpića ne zamara se time što njena 'turbo - folk' pjesma nije prošla na Dori. Zoran Škugor tvrdi da pjesma S. Gotovac nije 'cajka'

VIDEO

Nekoliko je autora Nives Celzijus (26) nudilo svoju pjesmu za ovogodišnju Doru, no to je starleti bilo sporedno. Kako je rekla njena menadžerica Ines Mehremić, Nives je bila koncentrirana na “slučaj Kiklop” i promociju svoje “Gole istine” u Beogradu. Za Doru ionako nije imala vremena. Žiri koji odlučuje koja će pjesma konkurirati za Eurosong misli drukčije. Pjesma Nives Celzijus “Orient Express” za njih je imala obećavajući početak, ali se nastavila u maniri lošeg turbo-folka. Stoga Nives nisu htjeli dati šansu da zapjeva u Opatiji na polufinalu 27. veljače.
- Uopće ne želim komentirati mišljenje žirija. Dora nam je ionako bila samo usputna - objasnila je menadžerica, koja se nije mogla sjetiti tko je autor “Orient Expressa”.
Dok se Nives posvetila pisanju, Simona je pistu zamijenila mikrofonom. Alka Vuica za nju je napisala “Lovu”. Glazbu je radio Alkin sin Arijan u studiju pjevača Duran Durana Simona Le Bona u Londonu. Pjesma i spot svidjeli su se bivšem estradnom menadžeru Zoranu Škugoru. Tvrdi da pjesmu nisu ukrali.
- Pjesma ima istočnjačkih elemenata, no to nipošto nije 'cajka’. Pa nitko Stinga nije prozivao da pjeva turbo-folk. A sjetimo se da je prije par godina snimio nekoliko pjesama s istočnjačkim 'melosom’- govori Škugor. Za spot kaže da je američki.
- Simoni još samo fale tri crnca s tri kile zlata oko vrata - kaže. Simona se za promociju sprema treningom i “kvarcanjem”.

I U PJESMI MUŽA ANTU 'ŽICA' LOVU
Mala bara, puno krokodila, a ja neću živjeti bez stila. Hoću Gucci, Pradu i Versace, a ne da nekom noću perem gaće. Hoću lovu, ti želiš lovu, svi želimo lovu. Ante, pare daj, daj Ante para...  To su stihovi Simonine pjesme “Lova” za koju Ante Gotovac predviđa da je prvi veliki hit nakon ET-jeva “Tek je 12 sati”. U spotu je Simona poput Nives u donjem rublju. U tange se nije htjela skinuti.

DINO KRVAVIH RUKU, ANTE OTKOPČANIH HLAČA
Nives i Simoni najveća su podrška, kako često govore, njihovi muževi. Iako je dosad izbjegavao pratiti suprugu Nives na promocijama, Dino Drpić otišao je s njom u Beograd. Na promociji “Gole istine” došao je krvavih šaka. Nekoliko dana prije navodno se potukao u zahodu zagrebačkog narodnjačkog kluba. Ante Gotovac prati Simonu u stopu. Na reviji koju je nosila došao je otkopčanog šlica. Pravdao se da je to takva moda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama