Show

Komentari 73

'Živim u celibatu pa seks ne može utjecati na moju liniju'

'Živim u celibatu pa seks ne može utjecati na moju liniju'

Voditeljica vremenske prognoze koja je postala jedna od najgledanijih emisija na našim prostorima, Lana Dramićanin, liniju održava zdravom prehranom i vježbanjem

Lana Dramićanin, voditeljica je jedne od najgledanijih vremenskih prognoza na našim prostorima 'Lanine vremenske prognoze', piše Dnevnik.ba. U emisiji često o sebi govori u trećem licu, a to objašnjava time što i najveće svjetske zvijezde poput Beyonce imaju svoj alter ego. Lana je završila dva fakulteta i govori više stranih jezika, a fizički izgled komentira kao odraz samopoštovanja i odraz duhovne harmonije.

- Atraktivni ljudi su sretniji i uspješniji u poslovima kojima se bave, ali isto tako im je potrebno mnogo više energije da bi dokazali svoje vrijednosti i kvalitete - rekla je Lana.

Vitku liniju ne održava seksom jer, kako je rekla, živi u celibatu pa ne pripada dijelu ženske populacije koji na taj način održava liniju. Kilograme održava zdravom prehranom i svakodnevnim treningom od najmanje sat vremena. Na sebi ništa ne bi mijenjala, a muškarac da bi je osvojio, kako je rekla, treba imati samo srce. Njeni jedini poroci su crna čokolada i tetovaže. 

Najčitaniji članci