Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
52 komentara

Život ga nije mazio: 'Nije lako ostati bez roditelja tako mlad'

Nikada nije imao kontakt s ocem, a odgojila ga je samohrana majka koja je preminula kada je imao samo 21 godinu. Ona ga je naučila da je ljubav pokretač svih lijepih stvari

Foto: RTL
52 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak'Iskrice' na ceremoniji Lidije i Alena, a Nikolina je skeptična...

Splićanin Alen Topić prijavio se u novi reality show 'Brak na prvu' kako bi pronašao ljubav svog života, a vrijeme će pokazati hoće li to biti Lidija Stević iz Vinkovaca, koja je odnedavno njegova supruga.

Foto: RTL

Alen je vrlo rano ostao bez roditelja i nema bližu ni dalju rodbinu pa zbog toga želi osnovati vlastitu obitelj i prekinuti samački život, piše RTL.

"Brak na prvu" RTL | Autor: RTL Foto: RTL

Nikada nije imao kontakt s ocem, a odgojila ga je samohrana majka koja je preminula kada je imao samo 21 godinu. Ona ga je naučila da je ljubav pokretač svih lijepih stvari.

“Brak na prvu” RTL BRAK NA PRVU 'Iskrice' na ceremoniji Lidije i Alena, a Nikolina je skeptična...

- Ostati bez roditelja u tako ranoj životnoj dobi nikome ne bi bilo lako, pa nije bilo ni meni. Zato sam vrlo senzibilan prema djeci bez roditeljske skrbi i općenito prema ljudima koji imaju isto iskustvo - rekao je Splićanin za RTL.

Foto: RTL

Istaknuo je kako je uvijek imao veliku podršku prijatelja.

- I danas su ostali oni na koje se uvijek mogu osloniti, prijatelji su u pravom smislu riječi - poručio je Alen, koji se uvijek trudi biti optimističan i gledati sve s vedrije strane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message