Obavijesti

Show

Komentari 43

Život ih je spajao: Nakon 13 godina shvatili su da je to to

Život ih je spajao: Nakon 13 godina shvatili su da je to to
4

Svih 24 godine braka puni su razumijevanja jedno za drugo. Ako jedan ne stigne skuhati, drugi uskače. Jednako su im važni zajednički trenuci, kao i oni kad je svaki sam sa sobom

VIDEO

Kad je davne 1975. Tihana Harapin (65) kao manekenka došla raditi na Hvar nije, kaže, osjetila leptiriće ugledavši tada silno popularnog Sašu Zalepugina (86). Sve su se manekenke zacrvenile, gurkale, šaputale o lijepom i poznatom redatelju revije.

Fatalni pogled

- Sjećam se kao da je bilo jučer. Bio je vrlo šarmantan, ležeran, jednostavan. Imala sam veliki respekt prema njemu - otkriva Tihana Harapin Zalepugin koja je sa suprugom u rujnu proslavila 24 godina braka i 29 godina njihove ljubavi.

Kad su se upoznali bili su, govore uglas, udaljeni svega 10 centimetara, a život ih je približavao čak 13 godina.

- Svako malo pozivali bi me na izbore i uvijek kad mi je trebala pomoć, zvala bih Sašu. I on je zvao mene. Počeli smo poslovno surađivati, osjetila sam da se poštujemo, da nešto postoji ali ni jedan to nije htio izreći, definirati - priča Tihana. 

Znala je da se Saša bavi radioestezijom. I kad su se pojavili problemi sa zdravljem, pozvala ga je doma, da viskom vidi gdje spava. Susjedi je rekla 'Pozvat ću tog Zalepugina da mi pregleda stan bez obzira što se potom dogodilo'.

Saša je, naime, slovio za velikog šarmera i ženskara. Došao joj je doma, vidio da spavam na čvoru, preselio ju na drugo mjesto i otišao. A onda je Tihana s prijateljicom otišla na večeru u kineski restoran. Onaj u koji je Saša dolazio svaku večer. Sjedio je za susjednim stolom i pogledi su im se sreli.

- Napokon sam shvatila 'to je to', a i on je u meni vidio ona je ta. Drugi dan me nazvao i pitao hoću li ga pozvati doma i jednom, kad ću biti zdrava. Pozvala sam ga jedan četvrtak, a on je ostao do danas - govori naša najpoznatija modna agentica.

Godine ispunjene životom

Svih 24 godine braka puni su razumijevanja jedno za drugo. Ako jedan ne stigne skuhati, drugi uskače. Poštuju se i vole kao i prvog dana. I jednako su im važni zajednički trenuci, kao i oni kad je svaki sam sa sobom. 

- Saša je sada bio dva mjeseca na moru, a ja volim tri puta godišnje po tjedan dana sama švrljati po New Yorku. Oboje znamo biti sami, ali i zajedno se uklopiti u društvo - kaže Tihana.

Jurica Galoić/Pixsell

Prije četiri godine slavili su 20. godišnjicu braka u Okrugljaku, restoranu u koji su prije 24 godine prvi put otišli kao muž i žena. Nekih obljetničkih poklona, kaže Tihana, nije bilo. Važno im je da su zajedno.

- Puno toga poklanjamo si svaki dan, stalno si radimo neka zadovoljstva. Posjet Okrugljaku je simbolika, važno je da smo skupa - kaže Tihana. 

Sretna je, živi život kakav je željela. Nakupilo se, priznaje, godina, ali time se ne zamara. Godine, smatra, treba ispuniti životom, a ne život godinama.

Zajedno u dobru i zlu

Bivši televizijski voditelj jučer je operirao kuk, a Tihana je bila zabrinuta kako će zbog godina podnijeti operaciju pa mu je uputila dirljivu poruku na društvenoj mreži.

- Ljubavi, sretno - budi hrabar kao uvijek kada je zatrebalo - stoji na njezinom Facebook profilu.

Odmah nakon zahvata Tihana je pojurila u bolnicu kako bi bila uz njega čim otvori oči. Saša je osim supruzi, nedostajao i njihovom psiću Mini koji ga je stalno tražio.

- Spava mu na dekici, gleda u vrata i čeka kad će doći - rekla je Tihana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...