Show

Komentari 9

Zlatko Mateša ne odvaja se od epidemiologinje nakon prekida: 'Nikad ne znaš što ti život nosi'

Zlatko Mateša ne odvaja se od epidemiologinje nakon prekida: 'Nikad ne znaš što ti život nosi'

Mateša ženio se tri puta, a prošle godine izjavio je da ne planira i četvrti brak. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a s trećom suprugom Sanjom, kćer Elu

Nakon prekida dugogodišnje veze s 34 godine mlađom ekonomisticom Bojanom Maglaić (38), Zlatko Mateša (72) je nedavno na Festivalu ljetnih večeri snimljen u društvu Dijane Mayer, epidemiologinje s Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Dobro raspoloženi Mateša za Gloriju je ispričao da ponovno proživljava radosne životne trenutke.

- Nikad se ne zna što život nosi - rekao je s osmijehom Zlatko Mateša o svom nježnom prijateljstvu s epidemiologinjom.

On je svoju desetogodišnju vezu Bojanom prekinuo prošle godine, a tada je ona ispričala da će ostati u dobrim odnosima.

- Nakon deset godina predivne veze odlučila sam krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Osjećam da trebam dati priliku novim stvarima i izazovima. Također, jednoga dana voljela bih imati i vlastitu obitelj. Oboje smo dugo razgovarali o tome, objasnila sam Zlatku što želim u budućnosti i u potpunosti me podržava u mojoj odluci. No, lagala bih kad bih rekla da je bilo lagano - ispričala je ekonomistica.

Mateša je bio tri puta u braku, a prošle godine je izjavio da ne planira četvrti brak, ali sa bivšima uvijek ostaje u dobrim odnosima. S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina.

Treću suprugu, Sanju, oženio je u tajnosti 1994. godine, a u braku je dobio kćer Elu.

Najčitaniji članci