Obavijesti

Show

Komentari 16

Zlica 'Alexis' je vječna: Nije se promijenila već trideset godina

Zlica 'Alexis' je vječna: Nije se promijenila već trideset godina
3

Glumica Joane Collins tvrdi da je njezin recept za mladolik izgled tjelovježba i zdrava prehrana. Samo je jednom, priznaje, stavila botoks, ali joj se nije nimalo svidjelo

VIDEO

Modni kritičari je nisu štedjeli kad se u nedjelju pojavila u srebrnoj toaleti na dodjeli nagrada BAFTA. Njezini rukavi na volane nisu ih se dojmili, pa su napisali da iako je to trend ovog proljeća, njezina kreacija bila je čisti promašaj.

Ali svi su primijetili da Joan Collins (84) izgleda fantastično i da se u posljednjih 30-ak godina nimalo nije promijenila.

- Nikad nisam otišla na nikakav estetski zahvat. Za to sam prevelika kukavica - kaže Collins, koja je na vrhuncu slave 80-ih godina prošlog stoljeća bila najplaćenija TV glumica.

U Hrvatskoj je stariji gledatelji pamte po ulozi zločeste Alexis iz nekoć popularne TV-sapunice “Dinastija”. Od tada je Joan Collins gotovo ista. Kaže da je to zbog dobrih gena.

Virgin TV British Academy Television Awards 2017 - Press Room - London

- Jako pazim i na prehranu. Ne jedem slatko ni masno te brojim ugljikohidrate koje unosim u organizam, ali se ne podvrgavam nikakvim drastičnim dijetama, nego radije vježbam - kaže Joan.

- Samo jednom sam odlučila staviti botox i tada sam rekla ‘nikad više’ - rekla je svojedobno filmska diva.

Mladim djevojkama objašnjava da imaju pogrešna očekivanja.

- Sve one misle da trebaju izgledati kao Barbike, ali to ne postoji u stvarnom životu. Muškarcima nije samo važan izgled, nego da žena bude uspješna i pametna te da ravnopravno odlučuju i planiraju život.

Virgin TV British Academy Television Awards 2017 - Arrivals - London

Glumica je poznata po feminističkim stavovima i kaže da je svoj čvrst karakter naslijedila od oca koji je bio kazališni producent. Podsjetila je da je rođena davne 1933. godine, kad se znalo gdje je ženi mjesto u obitelji i društvu.

Svejedno, prije desetak godina šokirala je javnost izjavom.

- Nikad nisam spavala s muškarcem koji je bio stariji od 42 godine, takvi me ne zanimaju.

Joane Collins se udavala pet puta. Za petog supruga Percyja Gibsona udala se 2002., kad je njoj bilo 69, a njemu samo 37 godina. Iako Percy danas ima 52, još su u sretnom braku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...