Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

'Zločesti dečki 3' dobili odgodu do 2018., dobili i novi naslov

Iako je Will Smith u intervjuu sredinom veljače slavodobitno najavio da je u pripremi treći nastavak 'Zločestih dečkiju', izgleda da ćemo se za taj film načekati dosta dugo

Foto: Twitter/Screenshot
1 komentara

Sony je odgodio treći nastavak 'Zločestih dečki' i to ne za malen period. Will Smith i Martin Lawrence tako će nam se u serijal o opakim policajcima vratiti tek u siječnju 2018. godine.

Prvotni datum izlaska filma bio je poprilično ambiciozna veljača naredne godine, sve dok producenti nisu to odgodili za blockbustersku sezonu iste godine. No ovakva odgoda daje nam do znanja da je ipak netko možda primijetio da blockbusteri imaju snage novac zarađivati cijele godine, te da uistinu nije nužnu nagurati sve filmove u ljeto neke godine da bi zarađivali novac.

Uz takve pomake, film je dobio i drugačiji naziv, pa se od prethodnog jednostavnog naziva 'Bad Boys 3' preimenovao u 'Bad Boys For Life'. Pisac i scenarist ostaje Joe Carnahan, koji za Sony također pokušava snimiti i ekranizaciju igre Uncharted.

Willa Smitha trenutačno možete u kinima vidjeti u 'Odredu otpisanih', u distribuciji Blitz filma, dok Martin Lawrence nema karijeru pa ga više ne možete vidjeti nigdje.

Tema: FILM

Message