Obavijesti

Show

Komentari 2

Zločesti dečko devedesetih: Svi su htjeli biti kao Dylan McKay

Zločesti dečko devedesetih: Svi su htjeli biti kao Dylan McKay
16

Uske izlizane traperice, bijela majica kratkih rukava kroz koju su se nazirali bicepsi i tricepsi te crna zalizana kosa bile su dovoljne da Luke Perry osvoji srca gledateljica

VIDEO

Iako je na kasting došao s ciljem da glumi Stevea u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills', glumcu Lukeu Perryju bilo je suđeno da postane Dylan McKay, zločesti dečko devedesetih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

- On je bio zločesti dečko kojeg bi cure trebale izbjegavati, ali je bio takva dobrica u isto vrijeme da mu  niste mogli odoljelti - komentirale su obožavateljice 'Beverly Hillsa'.

Uske izlizane traperice, bijela majica kratkih rukava kroz koju su se nazirali bicepsi i tricepsi te crna zalizana kosa bile su dovoljne da osvoji srca gledateljica.

- Ne mogu vjerovati da ga više nema. Moja prva simpatija bio je on kao Dylan. Sjećam se kao da je bilo jučer kada sam ga prvi put ugledala na televiziji i moje srce je prvi put zakucalo brže. Tada sam imala devet godina, ali bila sam uvjerena da ću se udati za njega - rekla je obožavateljica. Luke je toliko je utjelovio lik frajera da, kada u tražilicu na internetu napišete 'bad boy', iskoči njegova slika.

- Još je u srednjoj školi bio proglašen najvećim šarmerom i ženskarošem, cure su se lijepile za njega kao muhe na med - rekla je jednom njegova školska kolegica. Iako je dobro zarađivao kao Dylan, u šestoj sezoni otišao je iz serije kako bi se posvetio 'zrelijim ulogama'. Vratio se u devetoj sezoni.

- Vuk samotnjak, opasan dečko, ali nije bio glupav, čitao je knjige, znao kako riječima očarati djevojke koje bi dale život da na jedan dan budu Brenda u seriji - komentirali su fanovi. Brenda, koju je glumila Shannen Doherty (47) bila je u ljubavnoj vezi s Dylanom unatoč zabrani njenih roditelja.

Kako su glumili zaljubljeni par gotovo četiri sezone, nije ni čudo što su ljubav sa seta 'preselili' u stvarni život.

Pomogla mu je u borbi s alkoholizmom te je bila uz njega kada su mu uhitili oca. No, kada počnu zajedno živjeti, Dylan postane nesretan u vezi. Nakon nekog vremena Dylan ju je prevario s Kelly, ali njihova veza je bila isključivo fizička.

Ipak, pravi život Lukea Perryja nije bio ni blizu toliko uzbudljiv i zanimljiv kao Dylanov. Iako je imao više veza te propali brak te se šuškalo kako 'bari' glumice i nakon što se kamere ugase, privatni život je uvijek skrivao od znatiželjnih očiju javnosti.

Neke od poznatih dama s kojima je dijelio postelju bile su Kelly Preston, Kristy Swanson, Rebecca Gayheart te Renee Zellweger.

- Žene će se udati za dobrog, mirnog i pristojnog muškarca, a zapravo sve one žele jednog zločestog dečka u kojeg će se zaljubiti poput male djevojčice. Luke je, u seriji, bio upravo to - zaključili su obožavatelji.

ONE SU BILE POD NOŽEM I NE SRAME SE: 'Na meni je sve umjetno osim obraza'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje