Obavijesti

Show

Komentari 3

'Zločesto dijete' ispalo je iz showa: Žao mi je, moji vitezovi!

'Zločesto dijete' ispalo je iz showa: Žao mi je, moji vitezovi!
4

Baby Dooks ili kako ga je Radovan prozvao 'Zločesto dijete showa' napustio je Celebrity MasterChef. U finalnom tjednu kandidati su trebali napraviti poboljšano jelo koje su radili na početku

VIDEO

David je ponovno radio 'Meso a la ville' te ga preoblikovao u jelo pod nazivom 'Ježeva kućica'. Baby Dooks nije se oprostio u svom stilu već je sasvim ozbiljan zahvalio žiriju.

- Htio sam vam reći za kraj da mi je bila velika čast raditi s vama. Jako sam sretan što sam dogurao do ovdje. Andrej puno hvala, Ana ti si naša dobra vila i sad te konačno mogu zagrliti. Radovan kakav god bio znam da si ustvari dobar čovjek - poručio je Baby Dook svima te se osvrnuo na sve svoje kolege koji su u showu bili protivnici Lani, Igoru i Hrvoju.

- Pao je zadnji bastion gubitnika u ovom showu. Žao mi je Leone, Ksenija, svi moji sokolovi, vitezovi moji, što sam predao naš bastion - kazao je David. 

Iako je izgubio, Davidova 'Ježeva kućica' nije loše ispala. Svi su pohvalili napredak u prezentaciji jela, a Radovan je dao i pohvalu.

- Sigurno bi s ovim jelom mogao postati predsjednik gastronomske sekcije lovačkog društva, ali ne u Zagrebu nego u Mrduši Donjoj. Ovo je savršenstvo za tebe - rekao mu je.

Drugo najlošije jelo u ovom izazovu bile su Lanine 'Gyoze sa shiitakama i kineskim kupusom'. Radovan je sugerirao Lani da bude malo hrabrija.

- Očekivao sam više od tebe. Radije bi doživio neku avanturu pa i manje uspješnu - poručio joj je.

Kandidatkinja se osvrnula na njegov komentar i rekla kako je ona udana žena i da su avanture daleko iza nje. Andrej je pokušao objasniti Lani zašto je ona odabrana da stoji pored Davida.

 - Ja sam poprilično uvjeren da si možda najbolja kuharica među svim kandidatima, ali stalno od tebe očekujem da napraviš nešto dobro - priznao joj je. Žiri je imao najveću zamjerku što Lana nije ništa novo smislila u svom autorskom jelu, već je samo, sama zamijesila svoje tijesto za gyoze. 

Radovan se osvrnuo na Davidov i Lanin put u kuhinji. 

- Vi ste imali dijametralno suprotne putove u MasterChefu. Lana ti si znala puno prije nego što si došla ovdje, a David, ti si napredovao s tako velikim koracima da nitko od nas nije mogao ni zamisliti da bi mogao dogurati do polufinala - zaključio je.

Hrvojevo poboljšano jelo s potpisom 'Dekonstrukcija trećeg svijeta' dobilo je zamjerku zbog loše prezentacije. Ipak Andrej nije ništa prigovorio kandidatu, iako mu je prilikom obilaska zamjerio što pačja prsa radi s paprikom, no Hrvoje je to zanemario i odlučio riskirati s paprikom i pačjim prsima.

- Ponosan sam na njega što se odupro svom egu i nije ništa rekao za patku i papriku - bio je sretan Rupčić. Igorovo varivo je doživjelo najveći make over i postalo 'Lungić s kvinojom i kremom od slanutka'. Ana je objasnila Igorov napredak.

- Ti si imao jedan od najtežih zadataka, od variva napraviti nešto zanimljivo - rekla je Ana.

Radovan je Igorov tanjur usporedio sa starim veganskim jelo starim preko 2000 godina, aludirajući na njegov lungić koji je ukomponirao u vegansku prehranu.

Iako je ispao iz showa, Baby Dooks je ostavio veliki pečat u ovoj sezoni Celebrity MasterChefa. Svima će zasigurno nedostajati njegove šale, pošalice i slaganje Celebrity MasterChef stihova.

Tko će od preostale trojke doći do samog finala ne propustite već u sljedećoj pretposljednjoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao