Obavijesti

Show

Komentari 147

Zorica u ratu sa svima: Napala je i izvrijeđala bivše sustanare

Zorica u ratu sa svima: Napala je i izvrijeđala bivše sustanare
8

Barbara je moralni otpad jer nije objasnila afere s prostitucijom u Crnoj Gori, veze s cijelim nogometnim timom i okorjelim kriminalcima, napisala je Zorica na 'Fejsu'

VIDEO

Barbara je moralni otpad jer nije objasnila afere s prostitucijom u Crnoj Gori, veze s cijelim nogometnim timom i okorjelim kriminalcima.

Napisala je to Zorica Marković Marić (48) na društvenoj mreži o svojoj nekoć najboljoj prijateljici Barbari Šegetin (26) iz kuće Velikog Brata. Nakon završetka natjecanja na gostovanju u emisiji na OBN-u jedva da su se pozdravile.

POGLEDAJTE VIDEO: Zorica se obrušila na bivše sustanare

Pokretanje videa...

24sata Video 00:11

Zorica je zamjerila Barbari što se nakon završetka showa pridružila sestri Tini Šegetin (24), Darku Petkovskom (27) i Ervinu Mujakoviću (24) s kojim je počela nastupati po klubovima. Oni zarađuju na partijima koje rade po regiji, a Zorice se nisu ni sjetili.

– Ne znam kako si majka malene djevojčice i žena u njezinim godinama može dopustiti da tako govori o drugima. Razočarala me jer sam vidjela da me u Velikom Bratu stalno ogovara, a naročito je to radila u ispovjedaonici – rekla je Riječanka čija sestra nema puno bolje mišljenje o bivšoj sustanarki.

Zorica je pobjesnjela i na pobjednika Darka jer smatra da u kući na Košutnjaku nije bio iskren prema sustanarima i da je osvojio nagradu od 100 000 eura jer se pretvarao da je miran i u dobrom odnosu sa svim natjecateljima.

Instagram

Zorica je razočarana nekadašnjim prijateljima, a iako je priželjkivala nakon showa započeti novu karijeru i imati vlastitu televizijsku emisiju o kuhanju to joj se još nije ostvarilo. Darko je nakon izlaska iz kuće strpljivo čekao da se vidi s Tinom, a do tada je u Makedoniji obilazio gradove, družio se s obožavateljima i dio novčane nagrade darovao školi košarke ‘Ball for life’ u rodnom Kumanovu. Najavio je i da planira uložiti u biznis i egzotična putovanja ali umjesto toga nastupa po klubovima.

-Dobio sam nekoliko poslovnih ponuda među kojima i da postanem voditelj na televiziji - rekao je Darko koji svoje planove još nije ostvario. Angažirao je menadžera koji brine o njegovim ‘gažama’ a kako doznajemo s Ervinom, Tinom i Barbarom dijeli između 1500 i 2500 kuna po večeri, koliko četvorka naplaćuje pojavljivanje u noćnim klubovima.

Njihov primjer slijedila je i Mirjana Praizović (22) koja je u siječnju imala pravu turneju po Hrvatskoj. Obišla je Novu Gradišku, Slatinu, Viroviticu, Osijek i druge gradove u kojima također naplaćuje svoj dolazak, ali manje nego li njezini bivši sustanari pa Mirjana zarađuje oko 500 kuna po dolasku u klub. Domaćini joj podmiruju i troškove smještaja. I braća Vasić pokušali su u Hrvatskoj unovčiti svoju slavu ali su završili neslavno. Mika i Giba gostovali su za Novu godinu u jednom zagrebačkom klubu, ali navodno ugostitelji više nisu bili zainteresirani za njihov angažman jer romska braća nisu privukla posjetitelje.

Instagram


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 147
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju