Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Zrinka: Ne poznajem ženu koja je skroz zadovoljna sa sobom

Svaka bi htjela nešto promijeniti, preoblikovati, učvrstiti, izgladiti. I ja sam jedna od tih žena, priznala je glumica koja se u slobodno vrijeme voli uljepšavati

PR fotografije
Foto: PR fotografije
10 komentara

Nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić nedavno je ulice Londona nakratko zamijenila svojim omiljenim Zagrebom. Odigrala je tri predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu, a vrijeme između predstava iskoristila je i za predah i druženje s dragim ljudima prije novih poslovnih izazova koji je ubrzo očekuju. Nakon svakodnevnog dinamičnog tempa na West Endu posebnu pozornost posvetila je upravo njezi tijela te dragocjenim trenucima opuštanja.

Glumica već godinama brigu o svom licu i tijelu povjerava stručnom osoblju zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem se i ovih dana prepustila uživanju u svojim omiljenim beauty ritualima. 

- Ne postoji žena na ovom svijetu, ili je ja još nisam upoznala, koja je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom. Svaka bi htjela nešto promijeniti, preoblikovati, učvrstiti, izgladiti. I ja sam jedna od tih žena. De Luxe je moja oaza u kojoj se sve to događa. Oaza u kojoj tri žene ispunjavaju moje želje – otkrila je Zrinka.

Naši partneri pišu
Message