Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
10 komentara

Zrinki Cvitešić za karijeru šteti etiketa ljubavnice?

Glumica se počela sastajati s Hrvojem Rupčićem prošlog ljeta. Zrinka se ne javlja na telefon. Tina i Hrvoje bili su u braku 11 godina. Imaju dva sina

K. Fazinić
Foto: K. Fazinić
10 komentara

Zrinka vrijedno radi na predstavi 'Dantonova smrt’. Ona je u stalnom angažmanu u dramskom HNK-u i to je sve što mogu reći. Njezin privatni život nemam pravo komentirati, kazala je poslovna ravnateljica glumičina matičnoga kazališta Stela Stazić.
Zrinka Cvitešić (29) ne javlja se na telefon. Nakon što je Tina Rupčić (37) izjavila da se rastaje od supruga Hrvoja (38), zagrebačka glumica navodno izbjegava pojavljivanje u javnosti.
- Ne želim biti dio te priče, previše mi to škodi - izjavila je Zrinka za Story. Šuška se kako zbog afere s frontmanom Cubisma, koja je počela prošlog ljeta i “etikete” ljubavnice, gubi angažmane. Zrinkin kolega Žarko Potočnjak, “prozvao” ju je na pozornici tijekom predstave “I konje ubijaju, zar ne?”.
- Dobro, to sam se malo zezao. Ja sam glumio staru gospođu koja u jednom dijelu predstave Zrinkici u prolazu dobacuje: 'Gospodična, čul sam da ste imali neku aferu’ - ispričao nam je Potočnjak. Kazao je kako Zrinku izuzetno voli jer je jako dobra cura. Ne obazire se, kaže, na tračeve koji kruže o njoj u glumačkim redovima.
- Vidio sam je neki dan. Ne skida osmijeh s lica, vesela je i spremna na šalu. Ne primijeti se da je ova afera ostavila trag na njoj - zaključuje glumac. Prevarena supruga samo želi da razvod od Hrvoja što manje utječe na sinove.
- Život ide dalje, nije se dogodila nikakva katastrofa. Nismo ni prvi ni posljednji koji su se našli na životnoj prekretnici niti je razvod nešto najgore što ti se može dogoditi. I dalje ćemo se zajedno brinuti o našim sinovima - optimistična je Tina Rupčić.

MILA: NISAM LJUBAVNICA
Mila Horvat navodno se viđala sa Stipom Drvišom, Slavenom Bilićem i Igorom Štimcem. “Nisam ja ničija ljubavica”, demantirala je šuškanja da je Štimac zbog nje ostavio ženu Suzanu.

OLIVER OSTAO UZ ŽENU
Branka Marić-Mutti s “morskim vukom” viđala se, kako kaže, deset godina. Oliver Dragojević s njom je varao ženu Vesnu. Ona mu je oprostila, a Mutti ih je tužila za klevetu.

OTKAZ ZBOG TENISAČA?
Trokut Halilović-Ivanišević-Dragović najpoznatiji je od svih. Zbog afere s tenisačem, Vanja Halilović navodno je izgubila posao voditeljice na RTL-u. Uz to, Goran se vratio Tatjani i žene se.

NAKON BECKSA REBECCA 'ZA KRUH' POZIRA GOLA
Starleta se proslavila aferom s oženjenim Davidom Beckhamom (33). Rebecca Loos (31) nakon strasnih noći s nogometašem za život zarađuje pozirajući razgolićena “Napumpala” je i grudi te izjavila da je popularnija i od samog Becksa.

Naši partneri pišu
Message