Obavijesti

Show

Komentari 6

Žrtva princa Andrewa otkrila: 'Imao je veliki fetiš na stopala'

Žrtva princa Andrewa otkrila: 'Imao je veliki fetiš na stopala'
5

Kraljevska obitelj, prema pisanju stranih medija, već strepi od nove sramote. Andrew se rijetko pojavljuje u javnosti zadnjih mjeseci, a viđen je nedavno i jako se promijenio otkad je odstupio s kraljevskih dužnosti

VIDEO

Pojavljuje se sve više informacija iz dokumenta na sudu u New Yorku o pedofilskom lancu pokojnog financijera Jeffreyja Epsteina. Sve se više spominje princ Andrew (60) koji je odstupio od kraljevskih dužnosti u studenom prošle godine zbog skandala vezanog uz njegovog pokojnog prijatelja, inače seksualnog predatora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Princ Andrew odstupio s kraljevskih dužnosti

Pokretanje videa...

01:36

Virginia Roberts ranije je ispričala kako je član kraljevske obitelj imao lutku nalik njemu u prirodnoj veličini, a Daily Mail piše kako sada tvrdi da su ga seksualno uzbuđivala stopala. Virginia je imala 17 godina kada je postala dio seksualne trgovine ljudima, a progovorila je o detaljima zbivanja u stanu u New Yorku koji je dobio naziv 'kuća horora'.

- Povlačim crtu kod ekstremnih fetiša, posebno onih koji uključuju moj jezik i stopala u istoj rečenici. Doživljavao je ekstazu dok se koncentrirao tijekom seksualnih odnosa na moje nožne prste i bilo je to najdužih 10 minuta u mom životu - ispričala je Roberts. Dodala je kako se kasnije s Epsteinom smijala zbog Andrewove čudne fiksacije na stopala, a pokojnom financijeru to i nije bilo zabavno. 

Nakon pedofilske afere nema mjesta na dvoru za kraljičina sina: Princ Andrew se ne vraća?
Nakon pedofilske afere nema mjesta na dvoru za kraljičina sina: Princ Andrew se ne vraća?

Virginia se 2017. nagodila na sudu prije no što je došlo do suđenja, a dosad su  izašle informacije iz 2000 stranica dokumenata dok je 900 ostalo zapečaćeno. Priprema i knjigu u kojoj će razotkriti sva zbivanja, a kraljevska obitelj, prema pisanju stranih medija, već strepi od nove sramote. Andrew se rijetko pojavljuje u javnosti zadnjih mjeseci, a viđen je nedavno i jako se promijenio i udebljao otkad je odstupio s kraljevskih dužnosti.

FILE PHOTO: Royal Ascot

- Princ se nadao da će ta promjena biti kratkotrajna, ali to se nije obistinilo. Kraljevska obitelj se ne namjerava baviti njegovim položajem - ispričala je osoba bliska kraljevskom dvoru za The Sunday Times

FILE PHOTO: Britain

Podsjetimo, princ se povukao iz javnosti nakon ekskluzivnog televizijskog intervjua za BBC u Buckinghamskoj palači, koji se emitirao u Velikoj Britaniji 16. studenog 2019. godine. U njemu je odgovarao na niz neugodnih pitanja, a branio je i svoje prijateljstvo s preminulim Amerikancem Epsteinom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...