Obavijesti

Show

Komentari 9

Zuhra je zvijezda nove sezone serije ‘Lud, zbunjen, normalan’

Zuhra je zvijezda nove sezone serije ‘Lud, zbunjen, normalan’
1

Ja sam producent koji dolazi izvana kako bi s Farukom i Izetom u kafiću San Remo snimao seriju. Moj lik će se iz serije u seriju mijenjati, rekao nam je Zlatan Zuhrić

VIDEO

Iako svi vjeruju da su Fazlinovići nastradali u avionskoj nesreći, to se nije dogodilo. Nesalomivi trojac preživio je katastrofu jer je ‘imao sreću’ i zakasnio na avion koji se srušio na putu za Švedsku. Naš glumac, Zlatan Zuhrić Zuhra (51) u nastavku priče o Fazlinovićima glumit će Bahru Bureka. Kako doznajemo iz producentske kuće F.I.S.T, Faruk, Izet i njegov prijatelj Burek krenut će u zajedničku poslovnu avanturu.

- Ja sam producent koji dolazi izvana kako bi s Farukom i Izetom u kafiću San Remo snimao seriju. Moj lik će se iz serije u seriju mijenjati - rekao nam je Zuhra, koji je presretan jer glumi s Mustafom Nadarevićem (70).

- On je kralj, moj idol iz djetinjstva. Čast mi je glumiti uz njega. Na setu je jako vedro i zabavno, a kako i ne bi uz takvu ekipu. Uz Mustafu se može puno toga naučiti, ali i dobro se nasmijati - priča Zuhra. Nove epizode snimaju se u studijskom prostoru u Hrasnici nadomak Sarajeva. Osma sezona imat će 24 epizode, a snimat će se do sredine listopada.

Zuhra je u seriji 2007. godine imao sporednu ulogu.

- Kratko sam se pojavio kao folk zvijezda Nagib - prisjeća se Zuhra čija se gluma tada svidjela scenaristu Feđi Isoviću (48) koji je ulogu Bureka pisao baš za njega.

Isović otkriva da se i onda kada nema inspiracije za pisanje novih dogodovština, ipak ne diže od kompjutera.

- Mislim da svaki uspjeh proizlazi iz napornog rada. Ja puno pišem i kad mi se čini da sam umoran ili nemam inspiracije, ostanem za pisaćim stolom. Ostanem dok ne krene, teško se predajem - kaže Isović. Prvu sezonu ‘Lud, zbunjen, normalan’ pisao je čuvajući dvoje djece u pelenama dok mu je žena bila na poslu. Uz njih, kaže, sve mu je išlo lako.

Jednu od novih uloga dobio je i srbijanski glumac Ljubomir Bandović. On tumači Čombetovog brata Kufea, koji se nakon dugog izbivanja u Sarajevo vratio iz Amerike.   

Zuhra: Umalo sam se utopio jer sam joj želio izroniti perisku

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao