Obavijesti

Show

Komentari 1

Zuhra: Scenaristi su krivi što će se ukinuti show '69'

Zuhra: Scenaristi su krivi što će se ukinuti show '69'
6

Zlatan Zuhrić Zuhra progovara o razlozima zbog kojih su čelni ljudi HTV-a odlučili ukinuti zabavni show “69”. Osvrnuo se i na "Večernju školu"

VIDEO

Showu “69” krajem ožujka istječe ugovor s HTV-om. Direkor programa Domagoj Burić ugovor s producentskom kućom S neće produživati. Voditelj “69” Zlatan Zuhrić Zuhra scenarij smatra najvećim problemom showa.
- Goste ne biram ja niti imam puno utjecaja kako će emisija izgledati. Moja je ideja bila da to bude sitcom. Ja bih bio tajkun koji živi u skupom kičastom stanu. Kupio sam ga od Vilija, odnosno Hrvoja Kečkeša, čija je mama trebala biti Žuži Jelinek. Borko Perić trebao je biti poput lika iz “Balkanskog špijuna”. Ta se ideja izgubila zbog scenarija - smatra Zuhra.
Dodaje kako je problem u HTV-u što ne možeš promijeniti stvari od danas do sutra. Nakon 10 epizoda promijenili su scenarista, ali ni on nije uspio napraviti dobru radnju.
- Ne mogu snositi krivicu za scenarij. Emisija ne izgleda onako kako smo htjeli. Nisam zadovoljan - govori voditelj. U kantini televizije urednici su ga pozvali u show “Zvijezde pjevaju”. Odbio je jer nije htio, kaže, biti u emisijama koje se prikazuju jedna za drugom.
- Ljudima bi se pomračilo od toliko Zuhre. Možda je plan da pjevam sa zvijezdama pa da im to bude adut da uzmu termin od showa '69’. Ako uspijem smršavjeti 20 kila, rado ću zaplesati sa zvijezdama - šali se Zuhra. Kod kuće je, kaže, ozbiljan i konzervativan.
- Nisam strog otac. Moj sin ima nekih ambicija. Zasad je breakdancer, ali nažalost ja mu tu ne mogu pomoći - kaže Zuhra o sinu Vjekoslavu (6). Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva, a upisao ga je kako bi znao složiti Hi-Fi. To mu nikad nije pošlo za rukom, ali je uspio napraviti pojačalo. Bacio ga je nakon nekoliko mjeseci.
- Susjedi su me zvali da im popravim veš-mašinu i televizor, ali ja to znam samo u teoriji - kaže Zuhra.

ZUHRA I ENIS RADE AUTORSKU PREDSTAVU
Enis Bešlagić dobivao je sve više angažmana u Hrvatskoj pa ga je Zuhra primio u svoj dom.
- Nije plaćao rentu, a preko dana nisam vidio ni Enisa ni vlastitu ženu - kaže Zuhra, koji s Bešlagićem priprema kazališnu predstavu s kojom planira gostovati po cijeloj Hrvatskoj.

"ŽELJELI SU DA SE VRATIM NA KOLJENIMA"
Žalim za 'Večernjom školom’. Što bi cure rekle, mi smo najbolje godine ostavili u 'Večernjoj školi’ i sa 'Zločestom djecom’. 'Škola’ se sada opet popravila. S tom ekipom uvijek sam spreman raditi neki projekt, ali glupo mi se vratiti jer nisam ja otišao, već je to bila ideja Vinka Grubišića i Željka Pervana. Žele da im se vratim na koljenima. To je bio loš potez, zaključuje Zuhra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama