Obavijesti

Show

Komentari 140

Žužin udovac: 'Ja bih se ženio, a one se bore za moju imovinu'

Žužin udovac: 'Ja bih se ženio, a one se bore za moju imovinu'
1

FATALNI MILORAD Dok ga Gordana moli da se preseli njoj, udovica njegova nećaka optužuje je da je suca u mirovini željela oženiti za njemu nepoznatu Bosanku

VIDEO

Svakog jutra radim vježbe, a šećem gradom ujutro i poslije podne. Pazim što jedem i čitam novine. Ne pijem nikakve lijekove niti sam bolestan, a sad mi odjednom žele oduzeti slobodu odlučivanja, žali se umirovljeni sudac Milorad Ronkulin (96).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:22

Četvrti suprug Žuži Jelinek ljuti se jer mu Centar za socijalnu skrb želi oduzeti radnu sposobnost. To znači da Ronkulin ne bi mogao raspolagati svojom mirovinom niti stupiti u brak s Gordanom Friščić, umirovljenom školskom pedagoginjom koja taji godine. Njih dvoje svoju su romansu započeli prije godinu dana, no nedavno su zaratili sa Senkom Ronkulin, sučevom rođakinjom koja brine o Miloradu u njegovu stanu u Zagrebu.

- Ona je ljubomorna na nas i želi nas razdvojiti. Mene ni ne pušta u Miloradov stan kad želimo prošetati. Zato nam nije dopustila da se vjenčamo - žale se zaljubljeni umirovljenici.

Gordana tvrdi da se Milorad planira preseliti u njezin stan, a ona će mu kuhati omiljena jela i spremati. No Senka, koja je bila udana za Ronkulinova nećaka, tvrdi da je Gordana imala drukčije planove.

- Željela ga je nagovoriti da oženi Suadu Dogan iz Jajca. Čak je potajno dogovorila i ceremoniju u matičnom uredu zakazanu za početak veljače. Čim smo za to saznali, morali smo spriječiti taj brak. Pa Milorad ni ne poznaje tu Gordaninu prijateljicu Suadu koju mu je željela namjestiti. Nema ona iskrene namjere s Miloradom - kaže Senka.

Ona i njezin suprug prije pet godina preuzeli su brigu o Žužinu udovcu. Milorad je tad prepisao svoje stanove u Zagrebu i Splitu na nećaka, a Senka je nakon suprugove smrti, prije dvije i pol godine, ostala živjeti s umirovljenim sucem u Zagrebu.

- Ponekad zaboravlja, što je razumljivo za njegovu dob. Potpisivao je kojekakve dokumente koje su mu Žužina djeca podvaljivala, pa se kasnije Ivica zbog toga i naljutio na Milorada. Čak ga je i tužio radi toga. Moj interes nije ni na kakav način Milorada unesrećiti, ali ga pokušavam zaštititi od žena koje se pokušavaju okoristiti njime – rekla je Senka. 

Sučev šarm ne jenjava ni uoči njegova 97. rođendana, koji će proslaviti idućeg tjedna, pa je za Valentinovo Gordani poklonio crvenu ružu.

- Udovoljavam joj koliko mogu. Što Gordana meni kaže, ja je poslušam. Volim se družiti s njom. Samo sam nesretan što mi je to donijelo puno problema - rekao je Milorad. O pokojnoj supruzi Žuži često razmišlja. Obilazi njezin grob kad nije prehladno, a nedavno je pročitao i njezinu autobiografiju.

- Često smo bili u njezinoj kući u Opatiji i ondje nam je bilo najljepše - kaže Ronkulin. Sa Žužinom kćeri Dijanom i sinom Ivicom rijetko se viđa. Žalosti ga što su se i oni posvađali zbog majčine imovine, no u njihove se razmirice ne želi miješati.

Žuži i Milorad vjenčali se 2001.

Znam da je Žuži patila zbog svađa i optužbi svoje djece. Plakala je kad su se derali jedan na drugoga, kaže Milorad.

Gordana: ‘Čitam Žužine savjete'

Umirovljena pedagoginja Gordana kaže da redovito čita Žužine savjete o seksu jer je ona bila žena ispred svog vremena.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 140
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...