Show

Komentari 16

Zvijezda 'Baywatcha' i danas izgleda isto kao prije 30 godina

Zvijezda 'Baywatcha' i danas izgleda isto kao prije 30 godina

Njezinom dobrom izgledu su možda pripomogli dobri geni, ali svakako i plastične operacije te zahvati kojima održava postojanim svoj mladenački izgled. To ne sakriva od javnosti pa je 2017. snimila i dokumentarni film

Američka glumica Donna D'Errico (51) jedna je od rijetkih kojoj uspijeva izgledati identično i 30 godina nakon što smo je gledali kako trčkara plažom u crvenom kupaćem kostimu u seriji 'Spasilačka služba'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Njezinom dobrom izgledu su možda pripomogli dobri geni, ali svakako i plastične operacije te zahvati kojima održava postojanim svoj mladenački izgled. To ne sakriva od javnosti pa je 2017. snimila i dokumentarni film u kojem je otkrila kako se podvrgnula liftingu ruku, liposukciji i sređivanju trbuha, i to kako bi izgledala upravo onako kao u popularnoj seriji.

- Željela sam dogovoriti termin s doktorom Obengom jer sam imala viška kože na rukama nakon što sam smršavjela. Također sam imala viška kože na trbuhu nakon dva porođaja - izjavila je u svom filmu. On joj je tada iz tijela uklonio dvije litre masnoće, operacija je trajala gotovo pet sati, a 'sredio' joj je i stražnjicu. Ona je danas sretnija i samopouzdanija nego ikad.

- Rezultati su i više nego nevjerojatni i sada se ponovno osjećam sigurno i samopouzdano u bikiniju - izjavila je Donna jednom prilikom. 

Rezultati su vidljivi na svakoj fotografiji koju objavi na društvenim mrežama, pa tako i na posljednjoj koju je podijelila s pratiteljima, a na kojoj je odjevena u crni čipkasti bodi i visoke crne čizme.

Donna je inače majka kćeri Frankie-Jean Sixx (18) koju je dobila s bivšim suprugom i glazbenikom Nikkijem Sixom (61), a iz prijašnje veze ima i sina Rhyana D' Errica (24).

Postavi  'Spasilačke službe' pridružila 1996. godine i glumila je s glumcem Davidom Hasselhoffom (67) i glumicom Pamelom Anderson (52).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci