Obavijesti

Show

Komentari 38

Glumac 'Baywatcha' mlatio je suprugu: Ona sada živi na ulici

Glumac 'Baywatcha' mlatio je suprugu: Ona sada živi na ulici
3

Loni Willison je nekoć bila top model, a Jeremy Jackson zvijezda hit serije. Bivši supružnici su se rastali 2014. nakon samo dvije godine braka. Slomio joj je dva rebra, izgrebao je i ozlijedio joj vrat...

VIDEO

Fotografi su nedavno uhvatili bivšu manekenku Loni Willison (35) u nezavidnom položaju. Premda je nekoć bila top model, danas kopa po smeću i spava po ulicama. Dok njen bivši suprug Jeremy Jackson (37), zvijezda hit serije 'Baywatch' (Spasilačka služba), pozira za obožavateljice, Loni jedva preživljava na ulici.

Jackson je u 'Spasilačkoj službi' glumio Hobieja Buchannona, odnosno sina glavnog junaka Mitcha (David Hasselhoff).

On danas živi lagodan život, trenira, pozira na Instagramu, a bivša supruga Loni neistuširana gura kolica iz prodavaonice niz ulicu što je sve što trenutno posjeduje. 

Loni je nekoć bila poznata po svojoj dobroj liniji, body buildingu i dugoj plavoj kosoj. Danas je potpuno neprepoznatljiva.

*EXCLUSIVE* Jeremy Jackson and Loni Willison on their honey moon in Maui New Years Eve 2012

Bivši supružnici vjenčali su se u prosincu 2012. nakon višegodišnje veze, a dvije godine nakon toga su se rastali. Imali su jako buran brak, a najveći incident se dogodio 2014. kada je Loni prijavila supruga da ju je fizički napdao. Jackson je supruzi slomio dva rebra, izgrebao je i ozlijedio joj vrat. Loni ga je prijavila policiji uz optužbu da ju je htio ubiti. Na kraju je povukla prijavu, ali je podnijela papire za rastavu.

Navodno se u to vrijeme Jeremy borio s ovisnošću o alkoholu. Godinu dana nakon burne svađe i premlaćivanja supruge, napao je još jednu ženu ispred njene kuće u Los Angelesu. Potom je pobjegao je s mjesta zločina, a policija ga je uhvatila u hotelu. Ispostavilo se da je žrtvu napao nožem.

Zbog toga je 2017. osuđen na nešto manje od godinu dana zatvora i 5 godina uvjetne kazne. Danas se posvetio zdravom životu i vježbanju, a svoje vježbe rado objavljuje na društvenim mrežama. S druge strane, Loni je dosegnula samo dno i jedva preživljava na ulici.

EXCLUSIVE: Baywatch star Jeremy Jackson ex wife Loni Willison seen rummaging through trash cans

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao