Show

Komentari 0

Zvijezda 'Brzih i žestokih' oštro o kolegi: Običan manipulator! Nema šanse da više surađujemo

Zvijezda 'Brzih i žestokih' oštro o kolegi: Običan manipulator! Nema šanse da više surađujemo

Vin Diesel je javno pozvao Johnsona da se vrati snimanju filma, a on je odgovorio bez dlake na jeziku. Bit će podrška ekipi, ali na setu s Vinom ga više, kako kaže, nikad nećemo vidjeti

Glumac Dwayne Johnson (49) jasno je odgovorio na poziv kolege iz franšize 'Brzi i žestoki' i rekao da nema namjeru vratiti se snimanju filma.

Zvijezda 'Brzih i žestokih', Vin Diesel (54), je u studenome putem Instagrama pozvao Johnsona da snimi prvi dio finala 'Brzih i žestokih', koji u kino dvorane stiže 2023. godine.

- Jako me iznenadila Vinova poruka na Instagramu. Zadnji put smo privatno razgovarali prošloga lipnja kada sam mu vrlo jasno rekao da se neću vraćati franšizi. Pokazao sam čvrst stav, ali govorio sam srdačno i rekao da ću uvijek biti podrška glumačkoj ekipi, ali da nema šanse da se više ikada vratim - komentirao je Johnson.

Diesel i Johnson su u svađi već desetak godina, a Johnson je komentirao da nedavnu objavu Vina Diesela smatra manipulacijom.

- Nije mi drago što je u objavi spomenuo svoju djecu, kao i smrt Paula Walkera. Neka ih ne spominje u tom kontekstu. Razgovarali smo o tome prije nekoliko mjeseci i sve smo razjasnili. Moj cilj je cijelo vrijeme bio završiti nevjerojatno putovanje - izjavio je Johnson.

Prema jednoj anketi, gotovo polovica ispitanih Amerikanaca voljela bi Johnsona jednog dana vidjeti kao predsjednika SAD-a, ali on se u tome ne vidi. Kaže da ima mentalitet vođe, da je domoljub, ali da političar definitivno nije.

Najčitaniji članci