Obavijesti

Show

Komentari 3

Zvijezda 'The Voicea' ima novi singl: Neka bude 'Između nas'

Zvijezda 'The Voicea' ima novi singl: Neka bude 'Između nas'
5

Prve glazbene korake Mateo je napravio u rodnoj Istri i već kao devetogodišnjak nastupio na brojnim dječjim festivalima gdje je osvajao nagrade. Ljubav prema glazbi razvio je zahvaljujući roditeljima i sestrama

VIDEO

Istarski glazbenik Mateo Pilat (23) svoje pjevačke sposobnosti pokazao je još u prvoj sezoni glazbenog showa 'The Voice' gdje je u timu Jacquesa Houdeka pokazao svu 'raskoš' i muzikalnost. Nakon nekoliko singlova koje je objavio, sada predstavlja i novi spot i singl za pjesmu 'Između nas'.

- Čini mi se da sam takvu pjesmu sanjao i silno priželjkivao. Kao i uvijek, govori o ljubavi, ali nekako višesložno, nije to samo priča o dvoje ljudi i relaciji među njima. Svakodnevno se u svojim relacijama s ljudima preispitujemo, čudimo, razočaramo ili ne. Sam naslov govori da tu i nije baš riječ o odustajanju niti žalopojki, sve ostaje između nas, ne moramo naširoko govoriti niti povlačiti radikalne poteze, ali, eto, neke stvari su takve kakve jesu i u određenom trenutku su prepoznate - kaže Mateo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon, kako kaže, bajkovite obrade pjesme 'Ma kog me Boga za tebe pitaju' on i njegov glazbeni tim su shvatili da je taj zvuk ono što žele postići u idućim pjesmama, a novi singl 'Između nas' je upravo ostvario tu zamisao. Svoje oduševljenje Mateo nije skrivao.

- Cijela pjesma, od glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, ima tu neku nostalgičnu, vrlo intimnu atmosferu i mislim da bih u budućnosti želio pjevati takve stvari, bliske su mom temperamentu i emocijama. Vjerujem da će pjesma zaživjeti i da će se mnogi prepoznati u njoj, pa s koje god strane te priče bili - zaključio je glazbenik.

Autorica glazbe je Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, aranžman Ivan Popeskić, spot je nastao pod producentskom palicom Kristine Barišić. Sve je snimao Damir Jevtić, a za šminku je zaslužna Romana Poropat.

Prve glazbene korake Mateo je napravio u rodnoj Istri i već kao devetogodišnjak nastupio na brojnim dječjim festivalima i redovito osvajao nagrade. Ljubav prema glazbi razvio je zahvaljujući roditeljima, trima starijim sestrama i Alanu Poropatu, čija Udruga 'Mali Veliki Mikrofon' okuplja veliki broj nadarene djece i mladih.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac