Obavijesti

Show

Komentari 9

Zvijezde nekad i sad: Mijenjale su ih godine, slava i bogatstvo

Zvijezde nekad i sad: Mijenjale su ih godine, slava i bogatstvo
1

Rihanna se okrenula pjevanju kako ne bi razmišljala o problemima kod kuće, Macaulay je bio blizu smrti zbog ovisnosti o heroinu, a Keanu Reeves je izgubio djevojku u prometnoj nesreći

VIDEO

Uma Thurman 

Najpoznatiji filmovi američke glumice su " Pulp Fiction" i "Kill Bill". Uma je na ludi kamen stala dva puta, a nijedan brak nije završio slavno. Njen prvi suprug bio je Gary Oldman, a ubrzo nakon njega pojavio se Ethan Hawke s kojim je dobila dvoje djece Mayu Ray i Levon Roan

Glumica i poduzetnik Arpad Bussono (54) u početka su imali turbulentnu vezu. Upoznali su se 2007. godine, a pred oltar su trebali stati 2009.,no vjenčanje je bilo otkazano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Par se pomirio 2011., a već iduće godine Uma je rodila Lunu, Nakon nekoliko mjeseci Uma je opet otkazala vjenčanje, te je par konačno prekinuo.

Nedavno je pobijedila u sudskoj bitcki za skrbništvo nad kćerkom, ali njeno psihičko stanje još uvijek nije najbolje. 

Rihanna

Kao tinejdžerka, Rihanna se okrenula pjevanju kako ne bi razmišljala o problemima kod kuće.

U kolovozu 2005., objavila je svoj prvi singl "Pon de Replay", a nedugo zatim i prvi album "Music of the Sun" koji je izašao istog mjeseca. Njezin drugi album "If It's Lovin' postavio ju je na vrh muzičke scene. 

Riri je poznata i po vezama sa slavnim momcima. Chris Brown bio je njena velika ljubav sve dok ju nije pretukao. Odmah nakon prekida s Chrisom Brownom, Rihanna je započela kratku vezu s igračem bejzbola Mattom Kempom. "Šuškalo" se kako pjevačica ljubi i repera Drakea koji je o njihovo ljubavi napisao pjesmu "Fireworks".

Fergie 

Na samom početku karijere američka pop pjevačica bila je u sastavu grupe "Wild Orchid".

Najveću slavu dobiva nakon što se pridružila popularnoj hip-hop grupi "Black Eyed Peasu". Njezin prvi album s grupom bio je "Elephunk" koji je doživo velik uspjeh. Solo album "The Dutchess" izdala je  2006 godine.

Fergie je od rujna 2004. godine u vezi s Joshom Duhamelom, zvijezdom TV showa "Las Vegas", a pet godina nakon svoju ljubav okrunili su brakom.  Prije nekoliko mjeseci u javnost su procurile informacije da se skladan par rastaje jer Fergie ne želi više djece.

Antonio Banderas

Španjolski filmski glumac, redatelj, producent i pjevač, najviše se proslavio nakon uloga u akcijskom trileru "Desperado". Banderas nosi epitet "velikog španjolskog zavodnika". Povezivali su ga s mnogo žena, ali prvi put na ludi kamen staje 1987. godine, kada se vjenčao s Anom Lesi. Nakon 8 godina par je odlučio okončati svoj brak, te nedugo zatim Banderas započinje vezu s glumicom Melani Grifit. Iako su važili za jedan od najsretnijih parova, papire za razvod braka podnijeli su 2014. godine.

- Jednostavno više ne mogu podnositi probleme s alkoholom i drogom koje ima moja žena - kazao je španjolski glumac.

Macaulay Culkin 

Bio je jedna od najvećih dječjih zvijezda. Na život pod reflektorima naviknuo se od malih nogu. Danas gotovo ne postoji osoba koja nije pogledala obiteljski klasik film "Sam u kući".

Prije nekoliko godina bio je blizu smrti zbog ovisnosti o heroinu. Iako se  teen zvijezda  navodno uspjela maknuti od droge, danas ne može bez 60 cigareta dnevno. 

Osim što cigaretu ne ispušta iz ruke, Macaulay u velikim količinama konzumira konjak, pivo i energetske napitke.

Mila Kunis 

 

Američka glumica koju je časopis "Maxim" rangirao na 5. mjesto "100 najzgodnijih žena" poznata je po ulozi Jackie Burkhart u humorističnoj seriji "Lude 70-e".

Udala se 2015. godine u tajnosti za Ashtona Kutchera. Glumac je do 2011. bio u braku s 15 godina starijom glumicom Demi Moore.Iste godine, Kunis je prekinula devetogodišnju vezu s Macaulayem Culkinom.

Trenutačno zajedno žive na Beverly Hillsu. Glumački par u braku je dvije godine. Imaju kćer Wyatt Isabelle (2) i sina Dimitrija (1).

Sarah Jessica Parker

Glumica je najpoznatija po ulozi u slavnoj seriji "Sex and City" za koju je dobila 4 Zlatna globusa i Emmy. Prva ozbiljnija veza bila je s Robert Downey, Jr. koja je trajala sedam godina. Razlog prekida bili su njegovi problemi s drogom koje je glumica sve teže podnosila.

Početkom 90-tih Jesicca upoznate ljubav svog života glumca  Matthew Broderick. Prvo dijete, sina James Wilkie Broderick dobili su 2002. godine, a sedam godina kasnije uz pomoć surogat majke na svijet su došli blizanci Marion Loretta Elwell Broderick i Tabitha Hodge Broderick.

Ryan Gosling

Svoju karijeru započeo je kao dječja zvijezda u "The Mickey Mouse Club". Kanadski glumac na početku je svaku ulogu pažljivo birao. Gosling je 2004. godine privukao pozornost nakon uloge u romantičnoj drami "The Notebook", a za ulogu u filmu "La La Land" dobio je zlatni globus.

"Šuška se" kako trenutno ima problema u braku s poznatom glumicom Evom Mendes. Par je u vezi od 2011. godine, a zajedno imaju dvoje djece - Esmeralda Amada Gosling i Amada Lee Gosling.

Keanu Reeves 

Njegove  najpoznatije uloge su u filmovima  "Bill & Ted's Excellent Adventure" i triologiji "Matrix". Krajem 90-tih njegova djevojka Jennifer Syme rodila je mrtvo dijete, a ubrzo nakon toga poginula je u prometnoj nesreći. Glumac ne planira osnivati obitelj niti imati svoju djecu jer misli da je za to sad prekasno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden