Obavijesti

Show

Komentari 88

Zvijezdu Igre prijestolja zezaju zbog cure: 'Izgleda ti kao kći'

Zvijezdu Igre prijestolja zezaju zbog cure: 'Izgleda ti kao kći'
8

Ne prihvaćam uvrede 'internet ratnika'. Takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama, rekao je Thor koji idući mjesec započinje snimanje osme sezone Igre prijestolja

VIDEO

Zvijezdu serije 'Igra prijestolja' Thora Björnssona (29) opet zadirkuju na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavio sa svojom djevojkom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kelsey Henson. Islanđanin je s njom u vezi od rujna prošle godine, a ljudima je smiješno vidjeti ih skupa zbog razlike u visini. Komentiraju da mu djevojka izgleda kao kći i pitaju se kako se oni ljube. 

Naime, Thor je visok 206 centimetara, a Kelsey mu s 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. Njegova djevojka kaže da kada se žele poljubiti, on se mora sagnuti, a ona dignuti na prste. 

- Ili mu jednostavno kažem da me podigne, drugačije nema smisla - pojašnjava Kelsey. Björnsson je službeno najjači čovjek na svijetu, ali to ne sprječava 'hrabre fanove' da mu šalju negativne i uvrjeđujuće komentare. 

Hafthor se godinama natjecao za titulu 'najjačeg čovjeka na svijetu'. Prije osam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mjesto. Na drugom mjestu je bio 2014. te 2016..

Najviše ga ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima obitelji i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rješavanja problema. 

- To su samo 'internet ratnici'. Ne prihvaćam uvrede, takve ljude jednostavno zablokiram na društvenim mrežama - rekao je Thor. Dodaje kako mu nitko nikad nije prijetio u stvarnom životu, samo preko Facebooka ili sličnih društvenih mreža jer se tada ohrabre i misle da ga mogu poniziti.  

WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Bivši košarkaš idući mjesec započinje snimanje osme sezone Igre prijestolja, u kojoj glumi lika Gregora Cleganea - The Mountaina (Planine). Björnsson je ulogu Gregora preuzeo tek u 4. sezoni serije nakon što ga je u prvoj sezoni glumio Conan Stevens, a zatim u drugoj Ian Whyte.

VIDI OVO: 5 seksi položaja koji će ti otkriti kakva je osoba!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...