Show

Komentari 161

Zvonku ipak smetaju Rasemine godine, gledatelji ljuti: 'Koji vrag si se onda prijavljivao?'

Zvonku ipak smetaju Rasemine godine, gledatelji ljuti: 'Koji vrag si se onda prijavljivao?'

'Došao sam do zaključka da što smo više zajedno, to smo dalje jedan od drugoga. Kad smo ozbiljniji, vidim sve veće razlike između nas. Naravno, konačno i dob', rekao je Rasemin kandidat Zvonko

Farmerica Rasema Vladetić (65) nije uspjela naći svoju 'srodnu dušu' u showu 'Ljubav je na selu'. Kandidat Željan joj je bio premlad, Josip je već imao djevojku, a Zvonko Šantalab (50) koji joj se najviše svidio, kaže kako joj ne vjeruje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, Rasema je rekla kako joj je drago što je Zvonko kulturan i galantan no, ona se njemu kroz emisiju počela sve manje sviđati. 

- Došao sam do zaključka da što smo više zajedno, to smo dalje jedan od drugoga. Kad smo ozbiljniji, vidim sve veće razlike između nas. Naravno, konačno i dob. Nisam sitničav, ali između nas je velika razlika u godinama - rekao je Zvonko pa objasnio kako bi se ta njihova razlika u godinama osjetila i u fizičkoj kondiciji. 

- Ja volim ići u planine i sad kad bih zamislio da idem s njom na Sljeme nedjeljom, ja se popnem za sat vremena, a nju ne mogu staviti u ranac. Ona to ne može izdržati - dodao je. 

Na pomalo grube komentare Raseminog kandidata reagirali su i čitatelji na društvenim mrežama. 

- Koji vrag si se onda prijavljivao ako ti smetaju godine; Što si onda dolazio; Velika je razlika u godinama među nama, a on se prijavi njoj. Rasema izdrži - pisali su gledatelji showa. 

Najčitaniji članci