Obavijesti

Imate li probleme s kožom? Silverex ima rješenje

Imate li probleme s kožom? Silverex ima rješenje
7

O srebru kao antibiotiku i sterilizatoru govore mnoge knjige. Sve one nastale su na temelju iskustava od prije 1200 godina, kada je europsko plemstvo svoje zdravlje dugovalo srebru

Europske plemićke obitelji u prošlim su se vremenima, koristeći srebrni pribor za jelo, srebrne pehare i šalice, štitile od kuge i niza drugih bolesti koje su harale zbog gladi, prljavštine i neimaštine. Ni ostatak svijeta nije zaostajao u tome, posebice Azija. Jesti iz srebrnog tanjura i piti iz istog takvog pehara bila je svakodnevica samo za više slojeve društva. Oni niži, srebro si nisu mogli priuštiti.

Danas, zahvaljujući razvoju moderne tehnologije, srebro se sve više koristi u medicini kao najučinkovitija zaštita od raznih bakterija i virusa. Činjenicu da čisto srebro ne izaziva alergije niti nuspojave te se izlučuje iz organizma u roku 24 sata, iskoristila je i suvremena medicina pa ga sve masovnije koristi u gazama, zavojima, kremama za tretiranje i brže zarastanje rana i opeklina te mnogim drugim medicinskim sredstvima i dezinfekcijskim preparatima. Isto tako, korejski znanstvenik Young Choi nakon dugogodišnjeg laboratorijskog istraživanja i ispitivanja, koristeći visoku tehnologiju uspio je proizvesti srebro najviše kvalitete koje karakterizira sve Silverex proizvode. Snaga svih Silverex proizvoda je u 99,9% čistoj srebrnoj pjeni koja generira ione srebra, nudeći zaštitu od zaraza, nježniju i hidratiziranu kožu te uništavajući čak 650 različitih bakterija, klica, gljivica i parazita.

Silverex sprej - za zdravu i lijepu kožu u svakom trenutku

Lijepa i njegovana koža ogledalo je naše svakodnevne njege i zdravlja. Priuštite joj savršenstvo uz pomoć Silverex spreja. Silverex sprej se dokazao kao pobjednik u borbi protiv raznih neželjenih posljedica na koži kao što su gljivice, akne, herpesi, osipi, ubodi insekata, kožne alergije, ogrebotine, ekcemi, suha i gruba koža, svrbež i crvenilo nakon depilacije, i drugih kožnih problema, te rješava i probleme upale zubnog mesa, afte i neugodne mirise.  

Silverex sprej je veoma jednostavan za korištenje. Napunite ga običnom vodom i pričekajte pola sata, koliko je potrebno da se ioni srebra otope u vodi te koristite više puta dnevno (pošto nema nuspojava). U vrijeme nezavidnih financijskih situacija, obradovat će vas vijest da Silverex sprej ispunjava uvjet štedljivosti. Svakodnevnim korištenjem trajat će u prosjeku 24 mjeseca, a u svako doba je dopunjiv vodom, te je odlična zamjena za desetine kozmetičkih i dermatoloških proizvoda.

Silverex tuš - inovacija u njezi suhe i oštećene kože

Iako mnogi smatraju da suha i ispucala koža i nije neki ozbiljan problem, mnogi pate zbog crvenila, isušenosti i lišajeva na koži. Hladnoća, vjetar, hladni i suhi zrak u zimskim danima dodatno negativno utječu na vašu kožu te ona postaje izrazito suha, crvena, nadražena, osjetljiva i gruba na dodir. Što se u hladnim mjesecima zapravo događa sa vašom kožom? Usporava se lučenje lojnih žlijezda, smanjuje se lučenje sebuma i slabi hidrolipidni sloj kože, pa ona postaje sklona isušivanju, perutanju, crvenilu i iritacijama. Kada žlijezde lojnice u koži ne proizvedu dovoljne količine masnoća (sebum), koja štiti kožu od atmosferskih prilika, koža postaje suha, crvena, ispucala, gubi svoju elastičnost i napetost, a ponekad postaje i bolna. 

Silverex tuš je jedini tuš sa srebrnim ionskim filterom u cijelome svijetu koji tijekom korištenja kontinuirano izbacuje ione srebra i pritom prodire u sve pore tijela i djeluje potpuno antibakterijski i antiseptički, te omogućuje tuširanje bez klora. Štetnost klora za kožu znanstveno je dokazana, posebno kad je u dodiru sa sredstvima za čišćenje, pa ovakvo tuširanje jamči zdravu i blistavu kožu i kosu. Poanta tuširanja Silverex tušem je da sprječava kožne infekcije, svrbeže, crvenila i akne, pozitivno djeluje na oštećenu kožu i njezino perutanje te pruža potrebnu hidrataciju koži. 

Osim blagodati koje Silverex tuš nudi vašem tijelu, on također pruža ekonomsku uštedu (40% uštede vode, smanjena upotreba regeneratora, šampona i većine sredstava za osobnu higijenu) te nema mogućnosti skupljanja klora na prostorima vaše kupaonice, a ujedno i dezinficira površine. Sve njegove prednosti najbolje ćete upoznati ako se samo jednom istuširate vodom koja sadrži ionsko srebro.

Silverex sapun - rješenje za problematičnu kožu

Vjerojatno ne postoji osoba koja se barem jednom tijekom svog života nije susrela s problemom prištića, tih upornih pojava koje narušavaju ljepotu kože lica i tijela. Da li ste ikada sanjali da imate kožu savršeno njegovanu poput filmske zvijezde? Revolucionarna tehnologija implementacije srebrnih iona 99,99 postotne čistoće u bazu Silverex sapuna omogućuje postizanje iznimnih zdravstvenih i estetskih dobrobiti. Osim što koži daje nježnost, sapun ju čisti od svih vrsta bakterija i nečistoća te pruža dugotrajnu elastičnost.

Korištenje Silverex sapuna riješiti će vašu kožu sitnih mitesera i očistiti će vaše pore. Savjetujemo da pustite Silverex sapun na koži da djeluje jednu minutu, nakon toga isperite i ručnikom laganim kružnim pokretima izmasirajte lice, a nečistoće će same izlaziti. Nakon toga pošpricajte Silverex sprejem. Uskoro ćete zaboraviti na bilo kakve kreme i slične preparate za njegu kože koje se gomilaju u vašoj kupaonici.

Ove zime izbjegnite gripu

Najhladnije godišnje doba donosi nam zimske radosti, svježa jutra i hladne zime, ali i bliske susrete s virusima i bakterijama, uzročnicima prehlada, gripa, i sličnih neugodnih stanja.  Silverex nudi rješenje kako se zaštiti ove zime od nadolazećih problema.

Je li u prostoriji u kojoj boravite suh zrak? Isušeno vam je grlo, začepljen nos, peku vas oči, muči vas astma, ili ste jednostavno često bolesni? Unesite u svoj dom Silverex ovlaživač zraka koji će ispuštanjem srebrnih iona kontinuirano ili u vremenskim intervalima koji sami odredite kvalitetno ovlaživati zrak i štititi imunološki sistem od zaraza i bakterija koje se nalaze u okruženju. 

Silverex ovlaživač zraka obavljati će sljedeće funkcije koje će prostor učiniti ugodnijim i kvalitetnijim za život: ovlaživanje zraka, a samim time i olakšavanje disanja prvenstveno kod osoba koje pate od astme ili alergija; uništavanje svih bakterija u prostoru te na taj način pozitivno djelujući na zdravlje, sprječavajući širenje zaraza i prijenos bolesti; samočišćenje, s obzirom da srebrna pjena onemogućuje nastanak bakterija i unutar ovlaživača, a ne samo izvan njega; terapiju aromatičnim uljima koji opuštaju tijelo i um, eliminiraju stres, povećavaju moć koncentracije te smanjujući napetost i umor i sl. 

Silverex ovlaživač je zanimljiv i zbog svog karakterističnog izgleda s obzirom da u večernjim i noćnim satima lako odigrava ulogu prekrasne svjetiljke, koja unosi posebno raspoloženje u ambijent u kojem se nalazi, primjerice domovi, bolnice, vrtići, knjižnice, uredi, i sl.

Neka vaša koža zablista uz Silverex proizvode

Želite li se pohvaliti dugotrajno svilenkastom i lijepom kožom, koja ne samo da ima prednosti u zdravstvenom smislu nego i u estetskom smislu jer izgleda zdravije, mlađe i glađe; svakako se odlučite na Silverex proizvode. Silverex proizvodi omogućit će vam da se  unatoč današnjoj sveprisutnoj užurbanosti i nezaobilaznom stresnom načinu života, na najjednostavniji način brinete za očuvanje i održavanje zdravog i mladolikog izgleda svoje kože. 

Osim u našem web shopu od sada Silverex proizvode možete pronaći u ljekarnama diljem Hrvatske. Potražite koje su to ljekarne na našim web stranicama: www.silverex.hr, posjetite ih i ljubazno osoblje rado će vam objasniti detalje o Silverex proizvodima.

PROTEGA d.o.o.
22. lipnja 3
51000 Rijeka
Tel: 051/266-403
Mob: 098/326-372
www.silverex.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori