Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

SMS nagradna igra 24sata traje i dalje! Trk po nove nagrade!

Svaki dan do 25. studenog dijelimo čak 3 nagrade: Samsung Galaxy S III, laptop Acer te perilicu ili hladnjak Neo! Trk na kioske po svoj primjerak 24sata i uključite se!

Pred nama je novi tjedan, a s njim još bolje nagrade svaki dan! 

Sanjate o novome laptopu? Perilica vam je opet poplavila kupaonicu? Ne morate posezati duboko u novčanik, 24sata i dalje misle na vas! S novim smartphoneom bit ćete glavna "faca" u kvartu, a novi laptop stiže baš u pravo vrijeme. Sve smo to pripremili za vas. Dijelit ćemo ih, ne jedan, ne dva dana, nego cijeli tjedan! 

Dobro ste pročitali, baš svaki dan darovat ćemo po jedan Samsung Galaxy S III, fantastičan laptop Acer te naizmjenice hladnjak ili perilicu Neo. Konkurencija će biti ogromna zato požurite! Nagrade su još zanimljivije, no pravila ostaju jednostavna. Sve što trebate napraviti jest: 
1) odlučiti koju dnevnu nagradu od ponuđenih želite
2) potražite kod koji stoji uz vašu željenu dnevnu nagradu
3) poslati SMS poruku s odabranim kodom, imenom, prezimenom i adresom na 60024

Kupujte najbolje i najzanimljivije novine, pratite kodove i provjeravajte hoće li se baš vaše ime naći na popisu dobitnika koji ćemo i dalje objavljivati svaki dan u 24sata. Više informacija o tome kako igrati saznajte pozivom na broj 0800/ 24 24 24 od 8 do 24 sata. 

Uživajte svakodnevno listajući 24sata, a mi vam držimo fige za neku od vrijednih i atraktivnih nagrada!

Message