Obavijesti

Sport

Sudjeluj na 2. Međunarodnom teniskom turniru za inženjere

Sudjeluj na 2. Međunarodnom teniskom turniru za inženjere
6

Krajem svibnja u Zagrebu (ŠRC Šalata) počinje 2. Međunarodni teniski turnir za inženjere, na kojem prošlogodišnji naslov brani Robert Tudor, dipl. ing. građevine. Prijave traju do 22. svibnja

Pripreme za turnir su u punom jeku: teniski tereni su spremni za nadmetanje inženjera, a za ovogodišnji će se naslov, među ostalima, boriti i prošlogodišnji pobjednik Robert Tudor.

2. Međunarodni teniski turnir za inženjere održat će se od 30. svibnja do 2. lipnja na teniskim terenima ŠRC Šalata u Zagrebu. Turnir se odvija u pet kategorija: pojedinačno dame i gospoda te parovi dame, gospoda i mješoviti parovi. Natječu se inženjerke i inženjeri iz svih struka i akademskih stupnjeva, što znači inženjeri, diplomirani inženjeri, inženjeri prvostupnici, inženjeri magistri struke, te doktori inženjeri.

Uz sportski dio, u petak 31. svibnja sve natjecatelje očekuje zajednička večera uz prezentaciju asortimana vina Vinarije Šafran. Završnica turnira započinje u subotu 1. lipnja razigravanjem i polufinalima po kategorijama te završava u nedjelju 2. lipnja s finalima i proglašenjem pobjednika.

Prošlogodišnji 1. Međunarodni teniski turnir za inženjere okupio je ljubitelje tenisa među kojima su bili inženjeri elektrotehnike, građevine, geologije, prometa, strojarstva... Uz osvajače turnira pojedinačnog dijela te parova, priznanje su dobili i najstariji sudionik turnira koji je sa svojih 67 godina osvojio naslov parova te najmlađi sudionik turnira kojemu je bilo 27 godina i koji je izjavio da je turnir super i da jedva čeka sljedeći, jer smatra da ima vremena i prostora za napredak.

Uspješnu organizaciju i dobru atmosferu potvrđuje i činjenica da se prijavila većina prošlogodišnjih natjecatelja, očekujući okupljanje stare ekipe i podmirivanje računa. Uspješnom turniru, dobroj igri i odličnoj atmosferi nadaju se i organizatori, koji su veoma zadovoljni prošlogodišnjim, no vjeruju da će ovogodišnji biti još bolji i uspješniji. Turnir nije samo prigoda da se inženjeri rekreiraju i bave sportom, nego i da se sastanu izvan svojih radnih okolina, razmjenjuju iskustva i stvaraju nove poslovne i privatne veze. Isto tako, turnir je prigoda za predstavljanje i prezentaciju inženjerskih i ostalih kompanija i tvrtki, ali i prigoda za prezentaciju grada Zagreba kao sportsko-turističkog odredišta te ŠRC Šalata kao jednog od temeljnih sportskih centara u Gradu.

Prijave za turnir traju do 22. svibnja. Sve potrebne informacije nalaze se na službenoj stranici turnira www.engineerplaytennis.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu