Obavijesti

Sport

Komentari 6

203 cm: Blanka započela sezonu pobjedom u Rijeci

203 cm: Blanka započela sezonu pobjedom u Rijeci
8

Nisam očekivala ovakav početak sezone. Na treningu nisam preskakla 196 cm, rekla je Blanka nakon pobjede u Rijeci s preskočenih 203 cm

VIDEO

Pobjedom na prvom Međunarodnom dvoranskom atletskom mitingu 'Rijeka 2009', hrvatska atletičarka Blanka Vlašić otvorila je ovogodišnju sezonu. Riječku je publiku okrenula naglavačke. Atmosfera u dvorani 'Mladosti' na Trsatu bila je više nego dobra. Blanka je preskočivši 203 centimetra, iz drugog pokušaja, pokazala konkurenticama da je u odličnoj formi.
- Presretna sam. Zadnjih sam 15 dana bila dosta upalašena i nesigurna u samu sebe. Na treningu nisam preskakla 196 cm. Bilo je suza, plača, lupanja glavom o zid. Sanjala sam jutros da kasnim na miting te da je sve loše počelo, rekla je Blanka na konferenciji za novinare održanoj po završetku mitinga i dodala kako ju je uistinu bilo strah ovog natjecanja. 'Šušur' je počeo, drago mi je da je počeo pobjedom. Publika je bila odlična, vodila me pljeskom u bitnim trenucima. No, znam i osjećam da je ovo danas sjena onoga što ja mogu biti. Moram samo to znati prepoznati i iskoristiti u pravome trenutku, rekla je.
Na drugom mjestu završila je Ruskinja Viktorija Slivka-Kljugina (198 cm), a na trećem njena sunarodnjakina Vera Školina (198 cm).
- Sviđa mi se u Rijeci, atmosfera je bila fantastična. Publika je bodrila sve natjecateljice, ne samo Blanku, što je za svaku pohvalu, rekla je Slivka-Kljugina.
Blanka je dvaput neuspješno napadala visinu novog hrvatskog dvoranskog rekorda od 206 centimetara.
- Došla sam preblizu letvici, i nažalost nisam preskočila 206 centimetara, komentirala je Vlašić.
Blankin otac, Joško Vlašić, je priznao kako se pribojavao riječkog mitinga.
- U budućnosti očekujem još bolje rezultate, jer ako je Blanka ovom pobjedom pokazala da je u formi, onda će u veljači biti u top formi, rekao je Joško.
Blanka je u Rijeci dobila još jedno priznanje. Drugi puta za redom uručen joj je trofej 'Ivica Jobo Kurtini' za najbolju sportašicu u 2008. godini u izboru Novog lista.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe