Obavijesti

Sport

Komentari 163

Trening u Bordeauxu: Luka na travnjaku, Mandžo još pauzira

Trening u Bordeauxu: Luka na travnjaku, Mandžo još pauzira
13

Hrvatska i Španjolska igraju u utorak u 21 sat u Bordeauxu. Hrvatska reprezentacija stigla je u grad na jugozapadu Francuske, a polako stižu i naši navijači

VIDEO

Hrvatska reprezentacija stigla je danas u Bordeaux, a ubrzo nakon toga i saznala kaznu Uefe koja je puno blaža no što su svi očekivali. S brigom manje Vatreni su se tako mogli posvetiti i posljednjem treningu prije utakmice sa Španjolskom u utorak u 21 sat. A s treninga se reprezentacije uživo javio novinar 24sata Dubravko Miličić.

Pogledajte video: Zadnji trening Hrvatske prije utakmice

- Na konferenciji za medije Ante Čačić je nagovijestio jednu stvar za koju ja iskreno sumnjam da će se dogoditi, a to je da postoji šansa da Modrić sutra zaigra. Luka se pojavio na treningu, doduše ne radi intenzitetom kao ostali igrači što je i preporuka doktora.

- No izbornikova izjava da će Luka Modrić sutra zaigrati toliko je prestrašila španjolske novinare da su u jednom trenutku izgledali kao da su vidjeli medvjeda u press dvorani. Takvim sprintom su pohitali prema laptopima da o tome obavijeste španjolsku javnost da je u jednom trenutku bio ugrožen i rekord Usaina Bolta.

- Luka trenira i to je ono što je dobro. No ono što je loše je da nema Marija Mandžukića. Magnetska rezonancija nije pokazala rupturu mišića, no liječnici su ga odlučili odmoriti. Veliko je pitanje hoće li startati sutra, a ako neće, njegovu poziciju bi trebao pokriti Marko Pjaca jer izbornik je najavio da ćemo gledati jednu mladu Hrvatsku koja dolazi, a tu se Pjaca uklapa.

- Što se tiče Luke Modrića, preporuka liječnika je da ne igra protiv Španjolske jer bi pogoršanje ozljede značilo i definitivni odlazak s Eura. Vjerujemo da će uvažiti preporuku liječnika i neće riskirati protiv Španjolaca s obzirom da smo osigurali osminu finala.

Luka je, dakle, samo odgledao trening Vatrenih, dok se Mandžukić nije ni pojavio na travnjaku pa možemo s velikom sigurnošću zaključiti da će obojica propustiti utakmicu sa Španjolskom. Umjesto njih od prve minute na travnjaku bi mogli biti Marko Pjaca i Nikola Kalinić.

Pogledajte video: Igrat će Pjaca, a Ćorić će biti na klupi

- Evo nas u Bordeauxu, stigli smo u mjesto jedne od velikih hrvatskih pobjeda na SP-u 1998. godine. Tu je Hrvatska pobijedila Rumunjsku te izborila četvrtfinale. Kao i tada, vrijeme je opet pakleno. Očekuje se da će biti 30 stupnjeva - javio se Dubravko Miličić.

- Reprezentacija je sletjela i svi čekamo Uefinu odluku o kazni. Kazna prema posljednjim informacija neće biti izbacivanje. Uefa će nas novčano kazniti, još se ne zna koliko, ali očekujemo jednu od najdrastičnijih kazni u povijesti.

- Ante Ćorić, kojeg je Čačić jučer uigravao, neće početi protiv Španjolske. Izbornik se predomislio. Ćorić će početi na klupi, a od prve minute igrat će Marko Pjaca. 

- Ono što posebno veseli hrvatske navijače u Bordeauxu su cijene u kafićima. Ovdje nude jedan kopneno-morski meni koji počinje s domaćim kruhom i namazom od maslina, potom marinirane sardine u umaku od rajčica, dok je glavno jelo veliki komad bifteka s prilogom. Uz to još dobijete i kolač po želji te čašu vina. Sve to za stotinjak kuna. To ne možete dobiti ni u jednom hrvatskom gradu.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna