Obavijesti

Sport

Komentari 26

A sad - Serena: U Hrvatskoj je gutala leteće kuglice sladoleda

A sad - Serena: U Hrvatskoj je gutala leteće kuglice sladoleda
30

Mirjana Lučić-Baroni će u polufinalu Australian Opena igrati protiv Amerikanke Serene Williams. Najbolja tenisačica ikada 2014. godine posjetila je Hrvatsku i prilično se zabavila

VIDEO

Mirjana Lučić-Baroni senzacionalno je pobijedila Karolinu Pliškovu i izborila nastup u polufinalu Australian Opena. Tada još nije znala tko će joj biti protivnica, ali i to je u međuvremenu postalo poznato. Mikica će po treći put u karijeri igrati protiv, vjerojatno najbolje tenisačice ikada, Serene Williams.

Tenisačice su igrale dva puta do sada, a oba puta slavila je američka predstavnica. Oba meča bila su 1998. godine, Mirjana je tada imala 15, a Serena 16 godina. 19 godina poslije igraju ponovo. U najvažnijem ispitu dosadašnje karijere i ponovljenom uspjehu od prije 18 godina kada je ušla u polufinale Wimbledona, Mikica će loviti svoje prvo Grand Slam finale.

Tennis - Australian Open - Melbourne Park, Melbourne, Australia

Brojne stvari su se promijenile od '98. Serena je postala najdominantnija tenisačica ikada s 38 osvojenih velikih naslova. 2014. godine posjetila je i Hrvatsku, sjajno se zabavljala i obećala da će se jednom vratiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uživala je u istarskim delicijama ne skidajući osmijeh s lica, tamanila slatkiše i u hotelu plesala oko šipke. Svugdje su ju pratili mnogobrojni tjelohranitelji i zaštitari, a u jednom trenutku odlučila je napraviti senzaciju, koja je i danas ostala upamćena.

Naime, posjetila je Poreč gdje prvo nije htjela kušati sladoled. Ali kada je vidjela kako se domaćini dobacuju kuglicama i sama je odlučila okušati se u akrobacijama. Mlađa sestra Williams oduševila se slastičarnicom i spremno odlučila prihvatiti izazov - slastičari su joj bacali kuglice u usta.

Serena je bila oduševljena Lijepom Našom. Toliko da je svako malo objavljivala fotografije s odmora. Uz svaku fotografiju napisala je poneki komentar, koji je pokazivao njezino divljenje ljepotama naše obale.

- Žao mi je što sam tako kratko ostala u Hrvatskoj - napisala je tada tenisačica, koja je nakon odmora otputovala u SAD zbog priprema za U.S. Open.

Obećala je da će se vratiti.

- Nadam se da ću opet doći i moći ostati malo duže u Umagu - izjavila je Serena, koja je na odmoru u Hrvatskoj bila s tadašnjim trenerom i dečkom Sašom Bajinom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub