Obavijesti

Sport

Komentari 80

Čudesna večer u Los Angelesu! Ramsi osvojili 56. Super Bowl...

Čudesna večer u Los Angelesu! Ramsi osvojili 56. Super Bowl...
6

Tijekom utakmice ozlijedio se Beckham Jr., ali fantastičnu večer imali su Cooper Kupp (MVP Super Bowla) i Aaron Donald, junaci u velikoj pobjedi LA Ramsa koji su preokrenuli dvoboj 85 sekundi prije kraja...

VIDEO

Los Angeles Ramsi svladali (23-20) su Cincinnati Bengalse i osvojili 56. Super Bowl. Bila je to fantastična utakmica u kojoj su Ramsi do pobjede stigli 85 sekundi prije kraja kada je Matthew Stafford pronašao Coopera Kuppa (za jednu jardu) i tim touchdownom riješio pitanje pobjednika. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Los Angeles Ramsi su sjajno otvorili utakmicu, rano poveli (7-0 i 13-3), ali i ušli u određene probleme. Prije odlaska na odmor Ramsima se ozlijedio Odell Beckham Jr. i tu su stvari krenule po zlu. Početak nastavka donio je dominaciju Bengalsa koji su preko Higginsa (touchdown od 75 jardi) preokrenuli susret.

NFL: Super Bowl LVI-Los Angeles Rams at Cincinnati Bengals

U tom su periodu igre bolje djelovali Bengalsi, imali dosta prilika za rješavanjem utakmice, ali Ramsi se nisu predavali. Sve do posljednjih 85 sekundi kada je Kupp donio Ramsima drugi Super Bowl u klupskoj povijesti. Matthew Stafford bacio je 283 jarde (26/40), ima tri TD dodavanja i dva interceptiona, Cooper Kupp skupio je dva TD-a (92 jarde) i postao MVP Super Bowla. Sjajnu večer s dva sacka imao je Aaron Donald.

U redovima Cincinnati Bengalsa dominirao je Tee Higgins (100 jardi, dva touchdowna), dok je Joe Burrow utakmicu završio s 263 bačene jarde (22/33 i jednim TD dodavanjem). Zanimljivo, drugo TD dodavanje za Higginsa imao je - probijač Joe Mixon.  

NFL: Super Bowl LVI-Los Angeles Rams at Cincinnati Bengals

LA Rams - Cincinnati Bengals 23:20

  • Novi preokret 85 sekundi prije kraja! Stafford je bacio TD za Coopera Kuppa, Ramsi su na korak do osvajanja Super Bowla. Gay je pogodio za plus tri.
  • Izmijenjuju se napadi obje momčadi u zadnjoj četvrtini, za sada obrane dominiraju na obje strane
  • Gotova je i treća četvrtina, još samo 15 minuta dijeli nas do kraja utakmice ili barem regularnog dijela dvoboja.
  • Još jedan dugi napad Stafforda i Ramsa, ali na koncu se Sean McVay morao zadovoljit field-goalom od 41 jarda, Matt Gay je bio precizan za 20-16.
  • Kakav početak drugog dijela za Bengalse! Odmah nakon TD-a od 75 jardi, Awuzie je presjekao još jedno dodavanje Stafforda i sada sve ide na mlin Bengalsa! Joe Burrow bio je blizu TD zone, ali Ramsi su se obranili uz prvi sack Aarona Donalda. Na koncu je McPherson pogodio s 38 jardi za vodsto 20-13.
  • Bengalsi imaju prvi napad u nastavku, i odmah šok! Burrow je dugim dodavanjem od 75 jardi pogodio Higginsa koji bježi Ramseyju i postiže touchdown. McPherson je pogodio za dodatni bod i - Bengalsi vode! Mogao je tu biti i prekršaj za Ramse...
  • Poluvrijeme: Los Angeles Rams - Cincinnati Bengals 13:10
  • Novi problemi za Ramse, 3:50 prije poluvremena ozlijedio im se ponajbolji igrač Odell Beckham Jr. Dvije minute prije odlaska na odmor Bates je presjekao dodavanje Stafforda
  • Kakva akcija Bengalsa, potpuno su prevarili svoje suparnike. Burrow je unazad odigrao za Mixona, a on sjajnim dodavanjem pronašao Higginsa za touchdown od šest jardi. Evan McPherson pogađa extra-point, sada je 13-10.
  • I kada nisu Bengalsi iskoristili odličnu poziciju, to su napravili Ramsi. I poveli 13-3. Matt Stafford je sada touchdown dodavanjem za 11 jardi pogodio Coopera Kuppa, ali Ramsi nisu uspjeli pogoditi za dodatan bod. Ramsi sada vode za dva posjeda.
  • Proradila je veza Burrow - Chase, Bengalsi se vraćaju. Burrow je najboljeg prijatelja pronašao dodavanjem od 46 jardi, pa je Cincinnati blizu touchdowna. Ipak, Bengalsi su se na kraju morali odlučiti a field-goal, McPherson je bio precizan s 29 jardi, sada je 7-3. I tim je rezultatom završena prva četvrtina.
  • Los Angeles Ramsi vode. Matthew Stafford je dodavanjem za 17 jardi pronašao Beckhama koji je postigao prvi TD na utakmici. Matt Gay je bio siguran za dodatan bod, Ramsi vode 7-0.
  • I Bengalsi su odmah zaustavljeni u prvoj akciji. Burrow se odlučio za jedno dodavanje (za Boyda), dok probijanja Mixona i Perrinea nisu urodili plodom. Joe Burrow je išao i na četvrti pokušaj na centru, ali Ramsi su se obranili...
  • Počelo je, Ramsi imaju prvi napad i kreću sa svojih 25 jardi. Cam Akers je u prve dvije akcije stigao do prvog first downa na utakmici. No, vrlo brzo Bengalsi su upisali i prvi "sack", Hendrickson je srušio Stafforda na pod. Bengalsi su bez problema zaustavili prvi napad Ramsa...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba