Obavijesti

Sport

Komentari 19

A. Wenger: U obrani smo bili očajni, gore od ovog ne može

A. Wenger: U obrani smo bili očajni, gore od ovog ne može
1

Naravno da se u uzvratu nećemo predati, ali, iskreno govoreći, razlika je prevelika u korist Milana i teško ćemo do preokreta, priznao je trener Arsenala nakon poraza

VIDEO

Poraz vam se može dogoditi i kada dobro igrate. No, mi smo u obrani bili očajni. Niti u jednom trenutku nismo bili u utakmici, komentirao je menadžer Arsenala Arsene Wenger debakl u Milanu i poraz 4-0 u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.

- Naravno da se u uzvratu nećemo predati, ali, iskreno govoreći, razlika je prevelika u korist Milana i teško ćemo do preokreta. Jedina je utjeha da ne možemo odigrati lošiju utakmicu od ovoga što smo pokazali večeras. Posebno smo zakazali u obrani. Sporo smo čitali igru i sporo odgovarali na Milanove poteze – zborio je francuski trener.

Uz težak poraz, loša vijest je ozljeda Laurenta Koscielnyja, koji je već u 44. minuti morao napustiti igru.

- Izgleda da je koljeno u pitanju. Koscielny sigurno neće igrati protiv Sunderlanda sljedećeg vikenda u FA Cupu. Baš nemamo ni sreće. Prvo smo izgubili Pera Mertesackera, a sada će nam nedostajati i Koscielny.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na upit je li sudac previše olako dosudio penal nakon što je Djourou faulirao Zlatana Ibrahimovića u kaznenom prostoru, a Šveđanin je potom iz penala zabio za konačnih 4-0, Wenger je konstatirao kako mu je sumnjiviji bio drugi Milanov gol, u kojem je Ibrahimović bio asistent, a Robinho strijelac svog prvog gola na utakmici. Kasnije je zabio još jedan.

- Penal? Izgledalo je da je to dosta velikodušna odluka. No, više me smeta što je Ibrahimović bio u zaleđu kod Milanovog drugog gola.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu