Obavijesti

Sport

Komentari 36

Abdul-Jabbar i Isiah Thomas ‘popljuvali’ Scottieja Pippena

Abdul-Jabbar i Isiah Thomas ‘popljuvali’ Scottieja Pippena
5

Napravi domaću zadaću prije nego što Jordana ili LeBrona proglasiš najboljim svih vremena, poručio je legenda Kareem Abdul-Jabbar umirovljenom Scottieju Pippenu

VIDEO

Nedavna izjava Scottieja Pippena da je LeBron James bolji košarkaš od Michaela Jordana iživcirala je legende NBA lige poput Kareema Abdul-Jabbara i Isiaha Thomasa.

- Prijatelju, iznimno te cijenim kao sportaša i poznavatelja košarke, no imaš ograničene poglede - napisao je u otvorenom pismu Jabbar, bivši centar Milwaukeeja i LA Lakersa, s kojima je osvojio šest naslova prvaka.

- Jordan nije najbolji strijelac svih vremena jer je Wilt Chamberlain svojedobno imao prosjek od 50,4 koša po utakmici, a jedanput ih je zabio 100, što Jordan nikad nije. Ali sve treba gledati kroz naslove prvaka, a Bill Russell ih je osvojio 11. Napravi domaću zadaću prije nego što Jordana ili LeBrona proglasiš najboljim svih vremena - poručio je.

Isiah Thomas, dvostruki prvak s Detroit Pistonsima, bio je nešto staloženiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moći ćemo ih uspoređivati tek za nekoliko godina kad vidimo koliko je LeBron napredovao i što je osvojio - rekao je Thomas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića