Sport

Komentari 88

Abidal je zadržao posao, Messi je sve frustriraniji u Barceloni

Abidal je zadržao posao, Messi je sve frustriraniji u Barceloni

Messiju je dosta da ga se smatra odgovornim za svaki transfer i svaku smjenu trenera i da Uprava nakon svakog posrtaja javnosti servira priču kako zapravo igrači vladaju klubom

Koliko negative mogu povući jedna-dvije ozljede i jedna-dvije izjave... U Barceloni se nakon ozljeda Suareza i (opet) Dembelea te Messijeve javne reakcije na Abidalove izjave događaju čudnovate stvari. Na Nou Campu nije dobro.

Bivši igrač, a danas sportski direktor Eric Abidal javno je optužio igrače da ne rade dovoljno naporno na što je Leo Messi, za njega posve atipično, posegnuo za društvenim mrežama pa Abidalu objasnio:

- Ako kritiziraš igrače onda idi imenom i prezimenom, reci na koga misliš, a ne optužuj cijelu momčad za nerad. To nije dobro ni za momčad, ni za klub. To je štetno za Barcelonu.

Abidal je u srijedu navečer morao na razgovor u ured na vratima kojeg piše: Josep Maria Bartomeu. Barcin predsjednik je pozvao direktora na odgovornost i... Abidal je preživio sastanak.

Francuz je ostao u fotelji pa se sad cijela Katalonija trese jer: svi su nogometaši na ovome svijetu zamjenjivi, ama baš svi - osim Messija. A Leu ugovor ističe ovog ljeta, nervozu više ni ne skriva i sve se više pomišlja na nezamislivo. Njegov odlazak.

Poraz od Valencije donio je prepuštanje prvog mjesta Primere Realu. Messijev govor tijela i izrazi lica već mjesecima svjedoče frustraciju. Nema tome dugo da je i Gerrard Pique kritizirao  Upravu zbog impliciranja da momčad vlada klubom.

A Messiju je dosta da ga se smatra odgovornim za svaki transfer i svaku smjenu trenera. Pa je početkom sezone jasno rekao da, naravno, želi ostati u Barceloni, ali u Barceloni koja ima zajedništvo i jasan trofejni projekt.

Rekao je i da bi bilo sjajno da se vrati Neymara. Došao je Griezmann, a ove zime unatoč Suarezovoj i Dembeleovoj (desetoj!) ozljedi prebogata Barca nije dovela nijedno pojačanje.

Leo Messi ima sve više razloga da za sobom, nakon dva desetljeća, zalupi vrata Barcelone!

Najčitaniji članci