Obavijesti

Sport

Komentari 4

Aco će biti ponosan: Provodit ćemo noći uz brazilsku košarku

Aco će biti ponosan: Provodit ćemo noći uz brazilsku košarku
2

Iz zemalja u okruženju samo Srbi i Crnogorci igraju nogomet, a u Aziji korona virusu prkose Vijetnamci, Singapurci... Zanimljivo, u Japanu se ne igraju najjači sportovi poput nogometa, a košarku igraju bez publike

VIDEO

"Samo ne na Lazio", stara je narodna. Sreća je, ili nesreća, da ovog vikenda strastveni kladioničari neće moći igrati na tu, barem do ove sezone, nepredvidljivu talijansku momčad.

NBA lige neće biti najmanje mjesec dana, Serie A prvo se igrala bez publike, a sad je suspendirana, u četvrtak je donesena odluka da nema ni dobrog starog HNL-a. Pandemiji korona virusa "odolijevaju" tek Francuzi, Nijemci te donekle Englezi. LaLige također neće biti neko vrijeme.

Naime, u subotu se neće odigrati susreti Brighton - Arsenal te Aston Villa - Chelsea. Trener Arsenala Mikel Arteta (37) bio je pozitivan na korona virus, a u taboru Chelseaja isto je s krilnim igračem Callumom Hudsonom-Odoijem (19).

Chelsea v Burnley - Premier League - Stamford Bridge

Iz zemalja u okruženju obustavljena su natjecanja u bh. Premier Ligi, slovenskoj Prvoj Ligi te albanskoj Superligi. Zasad je još "živa" samo srpska Super Liga.

U takvim okolnostima kladioničarima sigurno neće biti lako probrati parove koji bi mogli donijeti određenu svotu "vrijednosnih papirića". Isprintana ponuda u kladionicama ovih će dana biti toliko tanka da neće moći poslužiti na kao podmetač za kavu.

Ipak, iskusno oko velikih majstora naći će sigurno nešto zanimljivo. Pa, krenimo redom...

Prvi razred alžirskog nogometa donosi veliki zicer. Četvrtoplasirani MC Alger igra protiv fenjeraša Magre. Na pobjedu Algera koeficijent je oko 1,40 - premija!

Vatrene Argentince baš i nije briga za korona virus. Najzanimljiviji okršaj bit će onaj subotnji između Independientea i Veleza. U Australiji će Melbourne City ugostiti WS Wandererse. City je drugi i pokušava uhvatiti priključak za Sydneyem, a Wanderersi su u donjem domu. Na pobjedu Cityja koeficijent je primamljivih 1,80.

Copa Libertadores - Group H - Boca Juniors v Independiente de Medellin

Crnogorci su se dugo busali u prsa da kod njih nema korone, a od prvenstva ne odustaju ni kad je došla u njihovu zemlju. Derbi kola bit će onaj s dna ljestvice gdje je Petrovac s 23 boda ugostiti Titograd koji ima jednak broj bodova. Na tvrdi Petrovac koeficijent je 2.

Koroni u Aziji prkosi uvijek neugodna vijetnamska liga. Susreti bez publike? Niti čut'! Prvoplasirani Hanoi ide u goste Than Quang Ninhu po potvrdu dobre forme na otvaranju prvenstva.

U košarci se vikend-parovi mogu nabrojati na prste jedne ruke. Eurolige nema, hrvatska Premijer liga suspendirana je, kao i francuska LNB, talijanska Lega A, spomenuti NBA, ali i sva prvenstva u relevantnijim košarkaškim zemljama. Ipak, tu je uvijek zanimljiva turska Super Liga. 

Galatasaray kod kuće igra krucijalan susret protiv senzacije prvenstva, prvoplasiranog Pinara, dakako, bez publike. 

GER, Basketball, EuroCup 7Days, EWE Baskets Oldenburg vs Galatasaray Doga Sigorta Istanbul

Brazilsku, pak, košarku u Hrvatskoj prati jedino Aco Petrović jer mu je to posao, ali... Kladioničari će sad biti prisiljeni oko baciti na dvoboj, recimo, Corinthiansa i Minasa, a jutarnja kavica popit će se uz manijakalno praćenje rezultata japanske B.lige. Chiba protiv Utsunomiye. Neopisivo.

Rukometne dvorane uglavnom su stavile ključ u bravu. Igrat će se samo u Švedskoj, Švicarskoj, Portugalu i Mađarskoj. 

Korona virus potpuno je paralizirao svijet tenisa. Odlučeno je da najmanje šest tjedana neće biti ATP i Challenger turnira. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu