Sport

Komentari 4

'Ademija još čekamo, a Leovcu je oko u potpunosti zatvoreno'

'Ademija još čekamo, a Leovcu je oko u potpunosti zatvoreno'

Radi se o velikoj utakmici dva protivnika koji su osokoljeni pobjedama u Europi. Rijeka igra jako dobro, kemija u momčadi je dobra. Dinamo mora biti jako, jako dobar da bi osvojio bodove na Rujevici, rekao je Mamić

Imali smo u Europi emocionalno pražnjenje, ali već sam puno puta rekao kako to kod nas ide. Nema veze je li loše ili dobro, kod nas brzo dolazi nova utakmica i moramo biti na visokom nivou. Sve ono što je iza nas, treba tamo i ostati. Koncentracija je na derbi i veliku utakmicu s Rijekom, započeo je prije sutrašnje utakmice na Rujevici trener Dinama Zoran Mamić.

Nakon pobjede protiv CSKA Moskve (3-1) u Europskoj ligi, Dinamo čeka HNL derbi protiv Rijeke na Rujevici. No, i Riječani su bili odlični u zadnjem Europskom kolu te slavili protiv Alkmaara 2-1.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca

- Koncentrirani smo na derbi s Rijekom. Radi se o velikoj utakmici dva protivnika koji su osokoljeni pobjedama u Europi. Rijeka igra jako dobro, kemija u momčadi je dobra, kao kolektiv je opasna. Dinamo mora biti jako, jako dobar da bi osvojio bodove na Rujevici - rekao je trener Mamić pa se osvrnuo na napise o igri Dinama:

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 10. kolu HT Prve lige

- Svašta se pričalo, da je obrana loša pa da je obrana super. Pa da zabijamo malo pa da zabijamo puno i tako dalje. Svi dijelovi momčadi moraju funkcionirati - obrambeni dio ne igra samo u obrani već sudjeluju i u kreiranju napada tako da su svi igrači bitni i u defenzivi i ofenzivi.

Majer bi trebao izostati zbog žutih kartona, a još nije poznato hoće li zaigrati kapetan Ademi.

Izgleda da je situacija s Leovcem malo teža jer mu je oko skroz zatvoreno. Ademi ima problema, ali nadamo se da bi mogao biti skroz spreman za utakmicu. 

Najčitaniji članci