Obavijesti

Sport

Komentari 26

Adio Oklahoma, Jazz ide dalje! Krvavi LeBron išao na šivanje

Adio Oklahoma, Jazz ide dalje! Krvavi LeBron išao na šivanje
3

Russell Westbrook ispucao je 43 lopte iz igre, zabio 46 koševa, ali to nije bilo dovoljno i Oklahoma je eliminirana jer je super-rookie Utah Jazza Donovan Mitchell ubacio 38, čak 22 u trećoj četvrtini!

VIDEO

Igrat će se odlučujuća, sedma utakmica u Clevelandu jer je Indiana odigrala fantastičnu partiju noćas i pomela LeBrona Jamesa i društvo s nevjerojatnih 121-87. Doduše, sve je već bilo gotovo nakon tri četvrtine pa je gostujući trener tyronn Lue na parket poslao rezervnu petorku, uključujući i našeg Antu Tonija Žižića koji je zabio 2 koša.

Frustrirajuća noć za LeBrona Jamesa (22 koša), kojem je ovo najgori playoff poraz otkako se vratio u svoj grad, završila je udarcem u glavu i velikom posjekotinom iznad oka pa je nakon utakmice morao na šivanje. 

Rookie Utah Jazza Donovan Mitchell odigrao je nestvarnu utakmicu: zabio je 38 koševa, od toga 22 u trećoj četvrtini i Utah Jazz eliminirao je Oklahomu već u prvom krugu doigravanja pobjedom 96-91.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Russell Westbrook uzeo je loptu i jurio gore-dolje, ispalio čak 43 šuta iz igre za 46 koševa, više od polovice koševa cijele svoje momčadi, ali što to vrijedi kad je Paul George odigrao groznu utakmicu šutiravši 2-16 iz igre i još je potegnuo tricu u zadnjem napadu za izjednačenje, no nije ni dobacio do obruča. Tražio je prekršaj Rudyja Goberta, ali nije ga dobio. Jazz zasluženo ide dalje s 4-2 u seriji. Problem im je ozljeda Rickyja Rubija zbog koje nije mogao nastaviti utakmicu, vidjet ćemo koliko je ozbiljna.    

Prošli su noćas i Toronto Raptorsi s 4-2 u seriji, pobijedili su Washington 102-92.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu