Obavijesti

Sport

Komentari 10

Adio Sizgo... Pretijesna je bila poljudska dvorana na oproštaju

Adio Sizgo... Pretijesna je bila poljudska dvorana na oproštaju

Poznato je da Hajduk organizira komemoracije samo istinskim velikanima kluba, klupskim legendama koji su zadužili klub za sva vremena. A Sizgo je postao legenda još za života, istaknuo je Benjamin Perasović

VIDEO

Održana je danas na Poljudu komemoracija za Hajdukovog fizioterapeuta Domenika Sisgorea. Tijesna je bila kinodvorana za sve koji su se željeli oprostiti od klupske legende.

VIDEO: Novi Hajdukov domaći dres za sezonu 2020/21

Pokretanje videa...

Hajduk, dres 2020/21 00:40

Uz obitelj Sisgoreo i klupsko čelništvo, okupile su se brojne generacije veterana Hajduka, mnoštvo legendarnih igrača i velikana Bijelih i hrvatskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ime Grada Splita od Hajdukove legende oprostio se pročelnik Službe za društvene djelatnosti Mate Omazić, a u ime Kluba predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

- Poznato je da Hajduk organizira komemoracije samo istinskim velikanima kluba, klupskim legendama koji su zadužili klub za sva vremena. Sam čin današnje komemoracije u ovim teškim epidemiološkim vremenima najbolje govori koliku je ulogu imao naš Sizgo u svom Hajduka ali i koliko je bio poštovan i cijenjen. Treba reći da je naš Sizgo dobitnik i brojnih klupskih priznanja na koje je bio posebno ponosan. Velika je sportska biografija Domenika Sisgorea i njegov doprinos Hajduku, kojemu je bio odan do krajnjih granica. Svojim doprinosom i životopisom osigurao je Sizgo zavrijeđeno mjesto u analima Kluba, postao je njegova legenda još za života - istaknuo je među ostalim Perasović.

U ime višegodišnjih kolega i suradnika iz zdravstvene službe oprostio se njegov dragi prijatelj dr. Fabijan Čukelj s kojim je kroz život i karijeru prošao brojne situacije.

- Brojne generacije pamtit će ga po njegovoj toplini i pozitivnom stavu prema životu. Sizgo je bio na dispoziciji svima, dao je uvijek čitavog sebe da pomogne svakom čovjeku. Znao je inteligentno reagirati u svakodnevnim situacijama. Zajedno smo prošli brojne dogodovštine o kojima bi se mogla knjiga napisati. Dragi moj Sizgo, emocije su zeznuta stvar, hvala ti za dugogodišnje prijateljstvo i na svemu što smo zajednički prošli, a najviše na nepopravljivom optimizmu. Neka ti je laka hrvatska zemlja - oprostio se dr. Čukelj od Domenika Sisgorea.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub