Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Ahmed Said ostaje u Hajduku: Ofenzivni kvartet se ne mijenja

Nakon Rijeke Hajduk ima najefikasniji napad u HNL-u i nema sumnje kako će i u narednoj sezoni četvorka Futacs, Erceg, Ohandza i Said biti moćno Hajdukovo oružje u borbi za vrh HNL-a

HNK Hajduk - GNK Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je aktivirao opciju produženja ugovora s Ahmedom Saidom na još tri godine te tako kompletirao napadačku četvorku za narednu sezonu, jer su od ranije produženi ugovori Ohandzi, Ercegu i Futacsu. 

Premda je standardnost momčadi ključ dobrog rezultata, trebalo bi dobro zaroniti u povijesne knjige Hajduka kako bi se pronašao podatak kada su četvorica napadača skupa odigrala pune dvije sezone.

Vjerojatno krajem sedamdesetih godina prošloga stoljeća, ako ne i ranije. A upravo bi se aktualna napadačka četvorka, Futacs, Ohandza, Erceg i Said, koji su najbolji strijelci u ovoj, mogli boriti za naslov najboljeg strijelca Hajduka i u narednoj sezoni. 

Hajduk je jučer aktivirao opciju, po kojoj nakon probne sezone može jednostrano produžiti ugovor s Ahmedom Saidom na još tri sezone, čime je nikad ranije kompletirao napadačku postavu za narednu sezonu, jer su prije Saida produženi ugovori Ohandzi, Ercegu i Futacsu, što pred trenera Joana Carrilla stavlja slatke brige.

Najviše utakmica odigrao je Said – 32, najviše golova postigao je Futacs – 14, dok Erceg i Ohandza imaju po 7 asistencija. 

Hajduk nakon Rijeke ima najefikasniji napad u HNL-u, i nema sumnje kako će i u narednoj sezoni četvorka Futacs, Erceg, Ohandza i Said biti moćno Hajdukovo oružje u borbi za vrh HNL-a te još jedan pokušaj proboja u Europsku ligu.

Naši partneri pišu
Message