Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Ako Brozoviću ostaviš prostora za kreaciju onda ti nema spasa'

'Ako Brozoviću ostaviš prostora za kreaciju onda ti nema spasa'

Previše smo toga dozvolili Brozoviću, a kad takvom igraču ostaviš prostora za kreaciju onda budeš kažnjen, rekao je trener Leverkusena Peter Bosz nakon poraza od Intera u četvrtfinalu Europske lige

VIDEO

U utorak navečer čekaju nas druga dva četvrtfinala Europske lige, od 21:00 igraju Šahtar- Basel u Gelsenkirchenu i Sevilla - Wolverhampton u Duisburgu.

Polufinale je u ponedjeljak osigurao Manchester United protiv Kopenhagena naših Karla Bartoleca i Roberta Mudražije (igrali od 105. minute) i to jedva, u produžecima iz sumnjivog penala koji je realizirao Bruno Fernandes.

Dok se Man United mučio s produžecima, sjajni Inter već je slavio prolazak u polufinale pobjedom na Bayerom iz Leverkusena 2-1 (Barella, Lukaku / Havertz).

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse na 5 minuta od San Sira

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

Nakon utakmice trener Intera Antonio Conte hvalio je zaista odlično predstavu svoje momčadi, a šef Bayerove struke Peter Bosz jasno dijagnosticirao koji su mu 'Nerazzurri' srušili koncepciju i izbacili Nijemce iz Europe.

- Izgubili smo utakmicu protiv velikog momčadi velikog kluba. Ispali smo jer nismo dobro odigrali prvih 20 minuta - počeo je Bosz pa pojasnio:

- Previše smo toga dozvolili Marcelu Brozoviću. Dobio je previše slobode u sredini veznog reda, a kad takvom igraču ostaviš prostora za kreaciju onda budeš kažnjen. U 21' smo gubili 0-2. Onda smo krenuli s promjenama u igri, ali zaostatak je već bio velik.

'Nisam nikad čula za Brozovića, ali jako sam mu zahvalna...'
'Nisam nikad čula za Brozovića, ali jako sam mu zahvalna...'

Nizozemac s Leverkusenove klupe istaknuo je još jednog vanserijskog igrača:

Romelu Lukaku. S njim kao protivnikom ne može se izbjeći probleme. Prejak u situacijama jedan na jedan, prejak fizički, zna s loptom, ima golgeterski instinkt. Brozović i Lukaku... Oni su napravili razliku - zaključio je Peter Bosz.

Polufinalni mečevi na rasporedu su u nedjelju od 21:00. Brozović i Inter idu na pobjednika para Šahtar-Basel, Man United čeka boljeg iz duela Wolverhampton-Sevilla (dakle: mogući engleski okršaj za finale!).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...