Obavijesti

Sport

Komentari 23

Ako izgubi: U Hrvatskoj će me zezati da me dobio 'debeljuco'

Ako izgubi: U Hrvatskoj će me zezati da me dobio 'debeljuco'
3

On je super opasan, ali u mojoj zemlji će reći da je samo debeljuco. Ako izgubim od njega, smijat će mi se, a ako ga pobijedim, reći će da je debeo, veli Mirko

VIDEO

Do UFC-a 137 ostalo je još malo više od dva dana, a u Las Vegas su stigli i borci koji će sudjelovati u eventu. Među njima je i Mirko Filipović. Slava nije izblijedjela pa su ga novinari dočekali u velikom broju, 's nogu' je odgovarao na njihova pitanja. 

Izjavio je kako trenutno nema drugih ciljeva osim pobijediti Roya Nelsona, a onda je i jasno rekao koja mu je najveća mana. Nije otkrio ništa novo. 

- Pretežak je za svoju visinu (183 cm) i kondicija mu je najveći problem. 

Istaknuo je kako se ne boji Nelsona u parteru i kako misli da će htjeti ostati u 'stand-upu'.

- Teško će me srušiti i zato mislim da će boriti 'stojećki'. Nisam zabrinut zbog njegova 'grapplinga'. Crni je pojas BJJ-a, no prošla su vremena kada su se borci dijelili na grapplere i udarače. Ako sam mogao u borbi prisiliti na predaju Werduma, doduše samo jednom, onda se ne moram bojati Nelsona. Već 10 godina treniram jiu-jitsu i nitko me nije 'submitao' osim Minotaura. 

Upozorio je i na prednosti Amerikanca.

- On je super opasan, ali u mojoj zemlji će reći da je samo debeljuco. Ako izgubim od njega, smijat će mi se, a ako ga pobijedim, reći će da je debeo. Može nokautirati bilo koga, a nekog možda može prevariti njegov izgled.

Za kraj je odgovorio i na pitanje o kraju karijere.

- Kada se odlučim prestati boriti, reći ću to glasno. Razloga ima, imam ženu i djecu, 70 borbi iza sebe. Mogu biti ponosan na karijeru. Počeo sam u trenirati u garaži, bio sam samouk. Odluka neće ovisiti o tome hoću li pobijediti ili izgubiti u ovom meču. 

Nelson izgleda kao Bigfoot: Kompletniji sam borac

Zaista ga želim pobijediti, ali mi se sviđa. Roy je dobar dečko, rekao je Mirko novinarima. A čini se kako su simpatije obostrane. No, kad uđu u oktogon, prijateljstva neće biti. Bradati i zapušteni Nelson smatra da će pobijediti, kao i Mirko.

- Mirko će otići u mirovinu kada to bude želio. Ja ga ne pokušavam umiroviti. I mene mnogi guraju u 'penziju'. Cro Cop je legenda ovog sporta. Bio je u Prideu i UFC-u. Isti je to borac, i dalje te može nokautirati. 

Onda je rekao ono što neki stručnjaci misle.

- Stvar je u tome što su ostali borci napredovali. Ljudi su iskoristili neke njegove greške. Pogledajte borbu protiv Mira, bio je 'u igri' do posljednjeg trenutka. Ista stvar je bila i sa Schaubom.

Zaključio je kako je ipak bolji borac.

- Moja prednost je što sam ipak kompletniji borac. Imam borbu u parteru, rušenja, snažne ruke i čvrstu bradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani