Obavijesti

Sport

Komentari 39

Alarm za Dalića: Luka Modrić se ozlijedio, upitan za kvalifikacije

Alarm za Dalića: Luka Modrić se ozlijedio, upitan za kvalifikacije

Hrvatski maestro ozlijedio se u petak na treningu, osjetio je bol u aduktoru i odmah je to prijavio fizioterapeutima. Težina ozljede bit će poznata nakon što u subotu prođe testove

VIDEO

Hrvatsku u rujnu čekaju važni susreti u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a u našoj reprezentaciji oglasio se alarm manje od deset dana uoči prve utakmice protiv Rusije. 

Pokretanje videa...

Del Piero, Modrić i Dalić u Petrčanima 03:08

Luka Modrić ozlijedio se na treningu Real Madrida i propustit će prvenstveni dvoboj s Levanteom u nedjelju, javlja Marca. Hrvatski maestro ozlijedio se u petak na treningu, osjetio je bol u aduktoru i odmah je to prijavio fizioterapeutima. Nije poznata težina ozljede i koliko će izostati, no sve će se znati nakon što u subotu bude podvrgnut daljnjim testovima. A nadamo se da će rezultati pokazati kako se ipak ne radi o težoj ozljedi i da je samo riječ o umoru. 

Bez obzira na težinu ozljede, za očekivati je da će Real zatražiti od izbornika Dalića da poštedi Luku. To su Madriđani tražili i ranijih godina, no Modrić nije mogao reći ne reprezentaciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
LaLiga - Deportivo Alaves v Real Madrid

Ne treba niti govoriti koliki bi udarac za hrvatske ambicije bio izostanak Modrića. 'Vatreni' su jako loše ušli u kvalifikacije porazom od Slovenije, a potom su stigle dvije vrlo teške pobjede nad Maltom i Ciprom. Bez obzira na ne baš uvjerljive predstave, Hrvatska je zasjela na prvo mjesto, a tu poziciju može učvrstiti u rujnu kada ju čekaju dvoboji protiv Rusije (1. rujan), Slovačke (4. rujan) i Slovenije (7. rujan) na Poljudu. 

Ova ozljede nanijela je velike glavobolje Zlatku Daliću i Carlo Ancelottiju. Bez obzira što mu je 35 godina i polako dolazi vrijeme kada će reći zbogom nogometu, naša reprezentacija je nezamisliva i osjetno slabija bez njega. Nemamo zamjenu za njega, kao ni Real Madrid. Prije tjedan dana je Luka bio jedan od najboljih u pobjedi nad Alavesom (4-1) u prvom kolu La Lige, a proveo je čak 88 minuta na travnjaku. 

LaLiga - Deportivo Alaves v Real Madrid

Dok su njegovi vršnjaci u mirovini ili beru posljednje plodove svog rada u egzotičnim zemljama, Modrić je prošle sezone za Real Madrid odigrao čak 48 utakmica, a kada dodamo i devet utakmica koje je odradio u dresu reprezentacije, to nam donosi ukupnu brojku od 57 utakmica! To je su nevjerojatni napori i za mladog nogometaša u naponu snage, a tek za 35-godišnjaka...

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland

Luka je u vrhunskoj formi i sjajno se osjeća, ali tijelo je sve istrošenije, izraubanije i podložnije ozljedama. I zbog toga ovo nimalo ne čudi. Real ne može bez njega, ali ne može ni Hrvatska. No, ako želimo da nam traje što duže, morat će Carlo Ancelotti i Zlatko Dalić dozirati njegovu minutažu jer je Lukino tijelo oglasilo alarm.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu