Obavijesti

Sport

Komentari 3

All Star spektakl: Towns, PG & Giannis... Festival zakucavanja!

All Star spektakl: Towns, PG & Giannis... Festival zakucavanja!
2

Spektakl u Charlottei bio je kao svaki All Star, posebno nekoliko godina unazad... Igra bez obrana, uživanje u napadačkoj košarci, težnja atrakcijama. Pa se lako dogodi minuta i pol kakvu vam nudimo u linku...

VIDEO

NBA liga je i u službenim utakmicama postala parada naglašeno napadačke košarke. Za ono što su krajem '80-ih i početkom '90-ih 'Bad boy' Detroit Pistonsi radili Jordanu i Bullsima danas bi netko završio 'u zatvoru'.

Zato u današnjoj eri iz noći u noć imamo nove rekorde. U 'triple-doubleovima', tricama, poenima, asistencijama... Nikad mekše obrane, nikad više ispucanih trica.

NBA: All Star Game

Sviđa li vam se više košarka iz doba Jordana, Birda, Magica, Hakeema i Thomasa ili vam je draža ova priča Currya, Hardena, Giannisa, LeBrona i Westbrooka, stvar je ukusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Premda je nekad i na All Star tekmama kompetitivnost bila izraženija to je, naravno, uvijek bila opuštena priča i težnja atrakciji. Sinoć je su 68. All Staru u MJ-ovoj Charlottei pala 342 poena. Sa bezbroj atrakcija.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Početkom druge četvrtine dogodila se cca. minuta i pol fenomenalnih zakucavanja! Najprije je Karl-Anthony Towns u dvokoraku skoro izbio konstrukciju iz parketa, onda je Paul George lansirao svojih spektakularnih 360 stupnjeva, a na kraju su Steph Curry i Giannis Antetokounmpo vrhunskom Curryjevom asistencijom od parketa i monstruoznim kucanjem 'Greek Freaka' digli Spectrume Centre na noge.

U domu Jordanovih Hornetsa dečki su se iskazali pred 'GOAT-om'. Koji je Hardenu, Westbrooku i ostalim skupljačima statistike na press-konferenciji kratko i jasno poručio:

- Svaka čast svakome tko zabije 30, 40 ili 50 po tekmi. Respekt i svakom triple-doubleu, sve su to dokazi klase koju imamo u NBA, ali 'ajmo objektivno...Nemjerljivo teže od toga je: osvojiti šest naslova - rekao je Michael Jordan.

Bum! TO je bilo najžešće zakucavanje All Star vikenda!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener