Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Alli, pomiri se s obitelji, tvoj novac i slava nas ne zanimaju'

'Alli, pomiri se s obitelji, tvoj novac i slava nas ne zanimaju'
1

Zvijezda Tottenhama Dale Alli dom je napustio s 13 godina, a nakon što je 2015. došao u Tottenham prestao je komunicirati s roditeljima, majkom Denise i ocem Kehindeom

VIDEO

Dele Alli (20), nogometaš Tottenhama i jedna od najvećih zvijezda engleskog nogometa, posljednji put majku Denise (53) zagrlio je početkom 2015., no od tada uopće više ne razgovara s njom, niti s ocem Kehindeom (47).

- Ne znam što smo napravili, odbija razgovarati s nama i imam osjećaj da nam ga je netko oduzeo. Međutim, neću odustati, želim da opet bude s nama. Navodno je rekao da nikad nismo bili uz njega dok je odrastao, no to nije točno - rekao je Kehinde.

Allijeva sestra Barbara na svom Instagram profilu preklinje brata da se pomiri s roditeljima.

- Ne želimo tvoj novac i slavu. Nedostaješ nam i puno te volimo - napisala je Barbara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alli se odselio iz obiteljskog doma kad je imao 13 godina, no kad je prešao u Tottenham 2015. prekinuo je svaki odnos s roditeljima. Na dresu više i ne nosi prezime Alli, jer kaže da s tim prezimenom nema više nikakve veze.

- Očajna sam i srce mi se slama što više ne mogu razgovarati sa sinom. Želim ga samo zagrliti i reći mu da ga volim. Uopće me ne interesira njegov novac, voljela bih ga i da je zaposlen u McDonald'su. Samo želim svog sina natrag -  rekla je mama Denise, otkrivši da je sina s 13 godina poslala dalje od sebe zato što je alkoholičarka te je bila siguran da uz nju takvu neće postati odličan nogometaš.

A Dele Alli prošle je godine proglašen najboljim mladim igračem u Engleskoj, zarađuje pola milijuna eura tjedno u Spursima, a ovo ljeto bi mogao završiti u Realu.

Allijevi roditelji, Denise i Kehinde, na sve su načine pokušavali kontaktirati sina. Dolazili su na brojne utakmice, čekali su ga ispred trening-centra, no Alli ih jednostavno ne želi vidjeti.

- Nakon jedne utakmice sam ga pričekala, a kad je došao rekla sam mu: 'Dale, ja sam, tvoja majka'. Nije se zaustavio, pogledao mei rekao da je zauzet. Sjeo je u automobil i otišao. Poslije me nazvao neki čovjek predstavivši se za prijatelja mog sina te mi je rekao da više ne dolazim na stadion - ispričala je Denise.

Allijevi roditelji više nisu skupa. Upoznali su se u noćnom klubu dok je Kehinde, Nigerijac po nacionalnsoti, studirao na sveučilištu De Monfort, a rastali su se tri godine nakon Allijeva rođenja.

Kehinde se vratio u Nigeriju te je sa sobom poveo tada 8-godišnjeg sina, koji je po rođenju princ nigerijskog plemena Yoruba.

Igrač Tottenhama odrastao je u luksuzu, u vili s 10 soba, a obrazovao se u privatnoj međunarodnoj školi, koja na godinu košta 170.000 kuna. Kehinde se ponovno oženio 2006., a sin mu je bio kum.

Alli se s 11 godina vratio u Englesku te je počeo ozbiljno trenirati nogomet.

- Svake večeri Boga molim da mi vrati sina - rekla je Denise.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener