Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Amerika otkriva Mirtu Šurjak! Putuje na Bilu noć u New York

Kao posebna gošća na Biloj noći Hajduka u New Yorku pojavit će se atraktivna voditeljica Mirta Šurjak koja će na put s predsjednikom Kosom te skautom Sašom Bjelanovićem

Foto: Mirta Šurjak/Instagram
66 komentara

Hajduk nakon dugo godina pokušava obnoviti tradiciju 'Bilih noći' u inozemstvu, a 10. veljače u dvorani 'La fortuna' u New Jerseyju uz brojne goste i navijače bilih sa sjevernoameričkog kontinenta, 106. rođendan Hajduka proslavit će i specijalna gošća, atraktivna TV voditeljica i velika navijačica bilih Mirta Šurjak.

Pogledajte video

- Iako ste tisućama kilometara daleko od poljudske ljepotice, Hajduka i Splita, znam da na poseban način u srcima čuvate bilu boju. I zato dođite da skupa pokažemo svima na svijetu i okolici što znači biti navijač Hajduka - pozvala je putem društvenih mreža atraktivna voditeljica sve navijače Hajduka na veliku feštu, na kojoj će upravo ona, uz predsjednika Hajduka Ivana Kosa, skauta Sašu Bjelanovića, legende Zlatka Vujovića i Ivicu Šurjaka, biti posebna gošća.

- Iznenadili su me pozivom, ali nisam ni trenutka razmišljala hoću li se odazvati. Drago mi je da se tradicija 'Bilih noći' obnavlja i počašćena sam pozivom - rekla nam je uoči puta atraktivna voditeljica i predsjednica ŽNK Marjan.

 

Intelektualni image📚📚

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Naši partneri pišu
Message