Obavijesti

Sport

Komentari 119

Amerikanci pod pauzom tražili Srbiju na karti, dodali i Kosovo

Amerikanci pod pauzom tražili  Srbiju na karti, dodali i Kosovo
2

Američka televizija NBC u poluvremenu finala košarke između SAD-a i Srbije odlučila je educirati gledatelje i pokazati im gdje je Srbija. No objavili su staru kartu...

VIDEO

Finale košarkaškog turnira u Rio de Janeiru bilo je zanimljivo desetak minuta, dok su se još Srbi držali. Možda je našim susjedima netko preveo neke od naslova srpskih portala uoči finala kao onaj "Dajte Amere da se igramo".

Amerikanci su bili ti koji su se igrali. Nakon prve četvrtine Durant i društvo ubacili su u višu brzinu i prednost je nezaustavljivo rasla. Bilo je 20, 30 pa i 40 koševa razlike. Završilo je 96-66 za SAD, ali pitanje je što bi bilo da Amerikanci nisu stali na kočnicu.

Neovisnu državu vratili pod okrilje Srbije

Zanimljivo je bilo i na poluvremenu kad je američka televizija NBC odlučila educirati gledatelje i pokazati im gdje se nalazi Srbija, no na kraju se osramotila jer je prikazala kartu na kojoj je Kosovo u sastavu Srbije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srbija i dalje svojata svoju bivšu pokrajinu koja je međunarodno priznata zemlja i koja se u Rio de Janeiru natjecala prvi put u povijesti. Zanimljivo, baš je SAD među prvima priznao Kosovo 2008. godine.

Iz srpskog vrha stiglo je i naređenje da svi srpski sportaši siđu s postolja ukoliko se na dodjeli medalja nađu s predstavnicima Kosova.

To se u Riju nije dogodilo.

Kosovo je na prvim Olimpijskim igrama u povijesti osvojilo zlatnu medalju u judu. Majlinda Keljmendi postala je olimpijska pobjednica u kategoriji do 52 kilograma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...